Inici -> Venda d'entrades

TEATRE - 1789 En un univers paral·lel

TEATRE - 1789 En un univers paral·lel

tornar Imprimir

TEATRE - 1789 En un univers paral·lel

Dissabte 11 de març, tindrà lloc en l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner l'obra de teatre 1789 En un univers paral·lel, a les 20.30 h.

PRODUCTORA: Teatro de la Resistencia S.L                                                                DURACIÓ: 90 min aprox.                                                                                     IDIOMA: Castellà                                                                                                          PREU: 12€

Entrades sense numerar. Aforament màxim 80 localitats.

1789 En un univers paral·lel parla de personatges poderosos que, cecs davant la barbàrie que plana sobre ells i que ells només promouen amb accions carregades d'ineptitud, són incapaços d'eixir de l'estret camp dels seus interessos particulars i erren així en tot allò que emprenen. Guiats per la seua neciesa vestida de capacitat, dirigeixen a tots cap al precipici. Alguns d'ells estan motivats per ideologia, d'altres per patriotisme, per venjança o fins i tot per amor, però tots comparteixen la mateixa sort: una mort violenta.

Aquesta obra no és un intent de reescriure la història, sinó una eina que, a través d'un fet històric, ajuda a dirigir la mirada de l'espectador cap a la societat contemporània a través d'un prisma diferent.

Organitza: Cultura

Lloc: Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner

Durada dissabte, 11 de març de 2017.
Horari: 20:30

Preu: 12€

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es