Inici -> Venda d'entrades

ABONAMENT - Comedia Multimedia

ABONAMENT - Comedia Multimedia

ABONAMENT - Dissabte 14 d'octubre tindrà lloc en l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán l'obra de teatre Comedia Multimedia, a les 20.30 h.

Idioma: Castellà

Preu: 15€

Sinopsi: Comedia multimedia és un espectacle d'humor, teatre i música en directe sobre l'era de la informació. Hora i mitja d'esquetxos, escenes i cançons. Terabits de carcallades, emocions i grans èxits sobre el segle dels drons.
Adulteri amb el teu GPS. Striptease de contrasenyes. Inquietants reparadors de discos durs. Acte sacramental entre personatges de videojoc. Odissea grega de la deessa Tecné. Diumenge de pesca en xarxa per als que mouen els fils. Drama de Dron Juan Tecnorio. I molt, molt més.
Tot acompanyat per música original, del pop-rock al bolero, de la coral barroca al hip-hop. Zero prejudicis.
Comedia multimedia una tecnolOrgia de nombroses escenes breus embastades per les guitarres i veus de quatre actors en viu, sense trampa ni holograma.
Amb l'estil dels esdeveniments comercials neotecnològics del segle XXI, els nostres agents comercials, Bit, Clic i Link, a les ordres de miss Web, vénen a vendre el producte d'entreteniment definitiu. La nova generació d'ultraconsoles. La sublimació del low cost world. Tota una amenaça per al nostre món de plàstic, profilaxi i reses socials. El sistema més revolucionari des del smartphone: és virtual, és en viu, és tridimensional, és social, no necessita cables, cobertura ni bateria… i et porta a la quarta dimensió. Té vint-i-cinc segles. S'anomena teatre.

Organitza: Cultura

Lloc: Auditori Municipal Músic Rafael Beltran Moner

Durada dissabte, 14 d'octubre de 2017.
Horari: de 20:30 a 22:00

Preu: 15€

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032 · Correu electrònic: atencio@vila-real.es