Inici -> Àrees -> Normalització Lingüística -> Voluntariat pel valencià

Voluntariat pel valencià

Voluntariat pel valencià

És el projecte de participació lingüística que té per objectiu posar en contacte voluntaris que vulguen destinar una hora a la setmana (durant un mínim de 10 setmanes) a conversar amb persones que volen llançar-se a parlar valencià. Són moltes les persones que desitgen utilitzar el valencià per a comunicar-se i necessiten situacions reals de la vida per a fer-ho. També les persones que aprenen valencià a les aules necessiten completar l'aprenentatge de la llengua oral.

Vols ser voluntari/ària?

Ser voluntari/ària del programa Voluntariat pel valencià implica comprometre's a dedicar un mínim de 10 hores (una per setmana) a conversar en valencià amb una persona que estiga aprenent a parlar-lo. No cal tenir cap titulació.

Inscripció com a voluntari/voluntària

Vols ser aprenent/a?

Ser aprenent/a del programa Voluntariat pel valencià implica comprometre's a dedicar un mínim de 10 hores (una per setmana) a conversar en valencià amb una persona voluntària.

Inscripció com a aprenent/aprenenta

Vols ser voluntari/ària en línia?

El Voluntariat en línia permet participar en la campanya per videoconferència (via Skype, Hangouts, Whatsapp…) i conéixer persones que viuen a l'estranger i volen aprendre valencià.

Inscripció com a voluntari/ària en línia

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es