Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> El bus a l'UJI

El bus a l'UJI

Autob˙s a l'UJI

tornar Imprimir

El bus a l'UJI

Des de l'11 de setembre i fins a la finalitzaciˇ del curs 2017-2018, des de la Regidoria de Joventut oferim aquest servei d'autob˙s gratu´t per a connectar de manera Ógil, c˛moda i segura la ciutat amb el campus de Riu Sec castellonenc.

Aquest servei naix de la colĚlaboraciˇ del consistori amb la Seu de la Plana de l'UJI, enfront de la qual se situarÓ una parada (BUC). D'aquesta manera, les seus de Vila-real i Castellˇ de la Jaume I quedaran enllašades amb un servei gratu´t de connexiˇ rÓpida en una aposta per la mobilitat sostenible en la qual seguirem aprofundint en els pr˛xims mesos.

Fins al mes de desembre el servei estarÓ en proves per a valorar els resultats i possibles millores i serÓ gratu´t presentant el carnet d'estudiant de l'UJI en pujar a l'autob˙s amb les parades i horaris segŘents:

Sortida de Vila-real a les 7.30 h i a les 13.30 h, parades per ordre: av. Riu Ebre; av. Francesc TÓrrega, 33; av. Pius XII, 30 i estaciˇ de trens RENFE.

Sortides de l'└gora de l'UJI a les 14.10 i a les 21.00 h amb el mateix recorregut que a l'anada.

Tot i que el transport Ús per a tot el curs, els primers tres mesos serviran per veure si el funcionament Ús l'adequat i determinar si es necessiten mÚs parades o ampliar l'horari. En qualsevol cas, l'Órea de Joventut ha impulsat una enquesta en l'APP de l'Ajuntament de Vila-real per a adaptar al mÓxim els horaris i parades a les necessitats reals dels estudiants.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es