Inici

Una via ciclista connectarà de manera sostenible Vila-real i Borriana i enllaçarà la ciutat amb la xarxa de ciclorutes de Castelló

tornar Imprimir

dilluns, 3 d'abril de 2017

Sala de premsa, Urbanisme, Medi Ambient, Ajuntament

Presentació del projecte de carril bici de la CV-185_2

Una via ciclista connectarà de manera sostenible Vila-real i Borriana i enllaçarà la ciutat amb la xarxa de ciclorutes de Castelló

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, la consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, i l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, han presentat aquest matí el projecte de carril ciclista i de vianants que unirà les dues poblacions de la Plana Baixa. El nou eix completarà el carril bici inconclús de la carretera CV-185 a través d'una via reservada per a bicicletes i vianants de 3,5 quilòmetres. A través d'aquesta via, la ciutat de Vila-real quedarà connectada amb la cicloruta CR18 entre Nules i Orpesa i, d'aquesta manera, integrada en la xarxa de 88 quilòmetres de vies ciclistes de la província de Castelló.

"Construir un carril bici i deixar-lo sense acabar, com va fer l'anterior Consell de la Generalitat, no té cap sentit. En només dos anys, el nou govern autonòmic dóna solució a un altre dels problemes heretats d'anteriors legislatures, completant un carril bici que generarà moltes oportunitats i sinergies entre poblacions germanes com Vila-real i Borriana", assenyala Benlloch. Per la seua banda, la consellera ha destacat l'aposta del Consell per la mobilitat sostenible. "Aquesta actuació suposarà un pas endavant, sobretot en el full de ruta de la Conselleria en matèria de mobilitat i de transport públic. On ja hem invertit en aquests principis hi ha beneficis molt importants per a tota la ciutadania i una millora en la qualitat de vida", assenyala Salvador, qui ha emmarcat la visita a Vila-real en el compromís de la Generalitat per atendre les reivindicacions dels municipis, "després de tants anys que el Govern valencià ha estat d'esquenes als veïns d'aquesta localitat". 

La Conselleria preveu la connexió del carril ciclista i de vianants al voltant de l'Escorxador Municipal de Borriana al costat de la carretera CV-185, amb el també existent amb motiu de les obres de l'Hospital Comarcal de la Plana. L'objectiu és connectar de forma segura dos trams de ciclovia ja existents, tant en l'inici com al final de l'actuació, en els dos quilòmetres aproximadament pendents de completar.

Galeria multimèdia

Imatges

Presentació del projecte de carril bici de la CV-185_1 Presentació del projecte de carril bici de la CV-185
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es