Inici

L'autob˙s de la festa arranca motors en festes per a connectar els ve´ns amb el Recinte de la Marxa gratis i de manera segura

dimecres, 10 de maig de 2017

Bus de la Festa_1

L'autob˙s de la festa arranca motors aquest divendres, 12 de maig, per a connectar els ve´ns i visitants amb el Recinte de la Marxa fins a l'˙ltim dia dels festejos en honor a sant Pasqual, de forma totalment gratu´ta. El servei especial compta amb un ampli horari nocturn, que abasta des de les 21.00 fins a les 8.00 hores en el cas del cap de setmana i vespra de festiu.

En concret, els dos divendres i dissabtes, el dilluns de la xulla i el dimarts previ al dia de Sant Pasqual, festiu local, el bus circularÓ des de les 21.00 hores fins a les 8.00 del matÝ. La resta de dies, l'horari acabarÓ a les 3.00 hores, excepte l'˙ltim diumenge, que l'˙ltim viatge tindrÓ lloc a la mitjanit.

El bus tÚ parada a l'encreuament de l'avinguda d'ItÓlia amb el carrer de Sagunt, aixÝ com a la bÓscula, enfront de Carmelites, al carrer del Riu Segura (darrere del pavellˇ Sebastißn Mora), l'avinguda de Riu Ebre, l'avinguda de la MurÓ (davant de Llu´sos) i Pius XII (enfront del jardÝ de les dominiques), fins arribar al Recinte de la Marxa.

El regidor de Festes, Javier Serralvo, ha animat tots els ve´ns a fer ˙s d'aquest servei. "El nostre objectiu Ús que tothom puga gaudir al mÓxim de les festes amb seguretat i sense preocupacions, deixant el cotxe aparcat", assenyala.

Destaquem
App Banner Sala de prensa B˙stia CiutadÓ Venta d'entrades AccÚs a la seu electr˛nica interior
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032 · Correu electrònic: atencio@vila-real.es