Inici

La Casa Museu de Llorens Poy exposa per primera vegada la col·lecció pasqualina del Fill Predilecte de la ciutat

tornar Imprimir

dimecres, 10 de maig de 2017

Sala de premsa, Cultura, Ajuntament, Museus

Inauguració de la mostra "Sant Pasqual i Llorens Poy: inspiració i devoció"

La Casa Museu de Llorens Poy exposa per primera vegada la col·lecció pasqualina del Fill Predilecte de la ciutat

L'exposició "Sant Pasqual i Llorens Poy: inspiració i devoció" ha obert les portes a la Casa Museu de Llorens Poy, emmarcada dins dels actes del Centenari del Patronat de Sant Pasqual. L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i el regidor de Cultura, Eduardo Pérez, han inaugurat la mostra, que recorre la relació entre el Fill Predilecte de la ciutat i sant Pasqual a través d'una selecció de l'obra i la col·lecció particular de l'artista. Antonio Carlos Llorens, nebot de Llorens Poy, ha participat també en la inauguració.

La Casa Museu de Llorens Poy, ubicada al camí de l'Ermita, exposa una selecció d'obres pasqualines d'orfebreria, imatgeria o pintura, datades en els segles XVII i XVIII, que el Fill Predilecte va reunir al llarg de la seua vida. També es poden veure peces de l'artista o el procés de creació del retaule i Reial Capella de la basílica de Sant Pasqual, a més de documentació i peces que donen testimoni de la relació de Llorens Poy amb la localitat natal del patró, Torrehermosa, d'on va ser Fill Adoptiu. 

La mostra es pot visitar fins al 21 de maig en horari de 10.00 a 13.00 i de 17.30 a 20.30 hores i diumenge, de 10.00 a 14.00 hores. Després de festes, l'exposició romandrà oberta fins al 26 de novembre, els dimecres de 17.30 a 20.00 hores; dissabtes, de 10.00 a 13.00 i de 17.30 a 20.00 hores i diumenges, de 10.00 a 14.00 hores.

Galeria multimèdia

Imatges

Inauguració de la mostra "Sant Pasqual i Llorens Poy: inspiració i devoció"_2 Inauguració de la mostra "Sant Pasqual i Llorens Poy: inspiració i devoció"_1 Inauguración de la muestra "Sant Pasqual i Llorens Poy: inspiració i devoció"
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es