Inici

Benlloch valora la incorporació de dos milions d'euros als pressupostos del Consell per a fer realitat la ronda Sud-oest el 2018

tornar Imprimir

dimecres, 1 de novembre de 2017

Sala de premsa, Urbanisme, Ajuntament

Benlloch valora la incorporació de dos milions d'euros als pressupostos del Consell per a fer realitat la ronda Sud-oest el 2018

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha valorat la incorporació de dos milions d'euros al projecte de pressupostos de la Generalitat de 2018 per a iniciar la construcció de la ronda Sud-oest de la ciutat, que connectarà la CV-10 amb la N-340 amb una infraestructura de circumval·lació que descongestionarà el trànsit pesat de la ciutat i afavorirà la circulació de mercaderies en el triangle del taulellet. "La ronda Sud-oest és un projecte fonamental per al futur de Vila-real i de la província i no ens cabia cap dubte que el Consell de Ximo Puig ho havia entés també així. Després d'anys de bloqueig i abandó als vila-realencs per part del Partit Popular, per fi tenim un Consell que atén les reivindicacions dels pobles. Enguany, tal com es van comprometre, s'ha licitat la redacció del projecte; ara, veiem com es consignen els diners per començar a fer-lo realitat ja l'any que ve i la ronda Sud-oest torna, per fi, als pressupostos de la Generalitat en una mostra del compromís ferm del Consell amb els vila-realencs", explica Benlloch.

"Queda molt per fer, entre altres coses que el Ministeri de Foment done el vistiplau a la rotonda que ha de connectar amb la N-340, però comptar amb consignació pressupostària suficient per a emprendre un projecte d'aquesta envergadura que tants maldecaps i problemes ha donat a la gent d'aquest poble, és un motiu de molta satisfacció. Seguirem molt de prop el desenvolupament d'aquesta infraestructura i reivindicant i treballant més per inversions per a fer avançar a Vila-real", afegeix. 

L'alcalde recorda que la ciutat de Vila-real ha hagut de pagar ja més de cinc milions d'euros per les expropiacions de terrenys des de 2011. "El Partit Popular va espoliar els terrenys als propietaris sense pagar-los ni un euro, quan a la resta de municipis aquest tipus d'infraestructures les havia assumit íntegrament la Generalitat. Va haver de ser aquest govern qui, en assumir la responsabilitat municipal el 2011, vam fer front als pagaments per unes expropiacions per les quals encara poden arribar més reclamacions i conflictes de propietaris que no estaven d'acord amb els valors que el Partit Popular va donar al sòl expropiat d'una infraestructura que mai no van fer", incideix Benlloch.

L'alcalde ha agraït al regidor de Territori, Emilio M. Obiol, i els tècnics municipals, així com al president, Ximo Puig, el treball realitzat per donar compliment a un deute i reivindicació històriques de la ciutat. "Han complit amb Vila-real en un moment molt difícil per al Govern valencià, pràcticament arruïnat per l'herència del deute de l'anterior Consell del PP, fent realitat un projecte fonamental per a la nostra ciutat i la província després d'anys d'incompliments per part del Partit Popular", conclou.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es