Inici

Benlloch tanca l'acord amb els carmelites per a la cessió dels 3.000 metres quadrats del nou pavelló Campió Llorens

tornar Imprimir

dijous, 2 de novembre de 2017

Sala de premsa, Urbanisme, Esports, Ajuntament

Presentació de l'acord amb els pares carmelites per al Nou Campió Llorens

Benlloch tanca l'acord amb els carmelites per a la cessió dels 3.000 metres quadrats del nou pavelló Campió Llorens

El nou pavelló poliesportiu Campió Llorens està més a prop. Així ho ha donat a conéixer l'alcalde, José Benlloch, acompanyat per membres de l'ordre dels pares carmelites i de l'equip directiu del centre educatiu Verge del Carme, que han exposat oficialment l'acord aconseguit per a la construcció del nou recinte esportiu. "És una de les notícies que més em complau anunciar, ja que tindrem el cinqué poliesportiu de la ciutat a cost 0, sufragat íntegrament pel Villarreal CF, per a donar servei tant a veïns com als 400 alumnes del col·legi, així com a altres persones que ho puguen necessitar", explica Benlloch.

L'acord determina que l'ordre donarà a l'Ajuntament una parcel·la de 3.000 metres quadrats, situada al costat del pati del col·legi, on actualment aparquen vehicles els dies de futbol. Sobre el terreny, que serà municipal, el Villarreal CF edificarà un nou poliesportiu per a la ciutat, després d'arribar a un acord amb l'Ajuntament per a demolir el vell pavelló i crear la plaça annexa a l'Estadi de la Ceràmica.

"L'aportació del Villarreal serà de prop d'un milió d'euros, amb els quals es construirà un poliesportiu amb dues sales multifuncionals, graderies per a unes 200-250 persones, dutxes i vestidors en les millors condicions, a més de diverses sales en la part superior, igual que tenim a la Piscina Yurema Requena", explica l'alcalde. Per a evitar que l'edifici quede massa prop dels habitatges, s'esponjarà la zona, es deixarà una àrea just davant on cabran un parell d'autobusos i alguns vehicles, es retirarà el pavelló del límit de la vorera. "Tant el poliesportiu com el terreny són de l'Ajuntament i l'ordre tindrà unes hores d'ús, així que parlem d'un acord que beneficia tothom. Una nova dotació a cost 0 per al municipi, que serà la més utilitzada de la ciutat i ens convertirà, a més, en la població amb més poliesportius de tota la Comunitat per nombre d'habitants", assegura el primer edil, qui destaca que "en els pròxims dies es presentarà la sol·licitud de conveni amb els detalls".

Per la seua banda, tant el prior de la comunitat religiosa, el pare David, com el pare Gregorio, han agraït a l'Ajuntament "el diàleg i la bona disposició per arribar a un acord; ens hem sentit molt escoltats i acompanyats en tot el procés". "D'aquesta manera, seguim obrint la nostra casa a tot el poble, com sempre hem fet", agreguen. En aquesta línia, el pare David puntualitza: "Aquesta no serà una instal·lació privada, sinó pública, per a tots els veïns del poble, però els alumnes del col·legi podran fer-ne ús en un horari definit -hi haurà una entrada que connecte amb el centre- i també consensuarem que puga usar-se per persones que vinguen a la ciutat en intercanvis i trobades nacionals de l'ordre", detalla.

"Sempre he defensat que, en el tema del pavelló la qüestió més important era on molt més que quan. Ha sigut un treball i unes converses llargues, però finalment han fructificat en el millor acord per a la ciutat", conclou Benlloch. Una vegada signat el conveni, es donarà llum verda al Villarreal per a començar a construir el nou pavelló Campió Llorens.

Galeria multimèdia

Imatges

Presentació de l'acord amb els pares carmelites per al Nou Campió Llorens_1 Presentació de l'acord amb els pares carmelites per al Nou Campió Llorens_2 Presentació de l'acord amb els pares carmelites per al Nou Campió Llorens_3
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es