Inici

Vila-real condiciona i millora la Ciutat Esportiva Municipal i prepara l'obertura de la cafeteria amb horari independent

tornar Imprimir

divendres, 5 de gener de 2018

Sala de premsa, Esports

Millores en la Ciutat Esportiva Municipal_2

Vila-real condiciona i millora la Ciutat Esportiva Municipal i prepara l'obertura de la cafeteria amb horari independent

L'Ajuntament de Vila-real acaba de realitzar tasques de condicionament i millora de la Ciutat Esportiva Municipal (CEM) i prepara ja l'obertura del bar cafeteria, que podrà tenir un horari independent al del recinte. "Després d'un any en funcionament i amb l'ús continuat, hem detectat algunes millores que calia realitzar i hem recollit també l'opinió dels clubs, que ens han fet algunes peticions", explica el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, sobre aquests treballs.

En primer lloc, s'han reparat els vidres que recobreixen gran part dels vestidors, ja que alguns presentaven trencaments per l'ús i, en algun cas, per algun defecte en la construcció. Aquesta actuació arriba després de la instal·lació de diverses infraestructures amb xarxes parabalons o malles de protecció en els laterals dels camps de futbol, que separen l'espai que ocuparà la futura pista d'atletisme. "Els treballs, que s'han sufragat entre l'empresa constructora i l'Ajuntament, serviran per a evitar que torne a haver-hi incidències durant els partits de futbol", assegura l'edil. 

D'altra banda, Serralvo avança que d'ací a un parell de setmanes podria publicar-se ja la plica de concessió del bar cafeteria del recinte. "L'expedient ja està i ara només falta tenir el servei adequat que mereix aquest espai", assenyala l'edil, que anuncia que també hi haurà millores per a aquest negoci. "Hem considerat que el més adequat serà tancar el perímetre de la cafeteria, de manera que es puga obrir al públic hi haja o no hi haja trobades esportives, al marge de les instal·lacions esportives", explica. En qualsevol cas, el tipus de tancament previst permetrà veure sense problemes els camps de futbol durant els partits. 

A més, està previst crear un accés més restringit a les instal·lacions per a controlar millor qui entra i ix del recinte, mentre que els participants en l'escola taller T'avalem de jardineria s'han encarregat de resoldre els problemes que ocasionaven les herbes als camps de joc. "Es tracta d'una actuació molt necessària i també reclamada pels clubs, ja que al voltant dels camps de futbol creixien plantes el fruit de les quals, en assecar-se, es feia tan sòlid que punxava les pilotes. Els joves de T'avalem han fet un gran treball de neteja per a evitar que aquestes herbes tornen a crear problemes", assenyala.

Les actuacions en la CEM formen part del Pla de millores d'instal·lacions esportives que, entre altres qüestions, ha permés incorporar recentment noves graderies al pavelló poliesportiu Melilla. "Quan vam accedir al govern municipal, ni existia la piscina del Termet ni el Centre de Tecnificació Esportiva estava obert i aquesta Ciutat Esportiva Municipal tampoc era viable. Encara que vam tardar un poc més per a fer bé les coses, ara s'està demostrant que funciona i que està en un lloc adequat", indica Serralvo. "Seguirem treballant per a mantenir forta la nostra marca de Ciutat de la Salut i de l'Esport, millorant i completant els espais per a la pràctica esportiva", conclou.

Galeria multimèdia

Imatges

Millores en la Ciutat Esportiva Municipal Millores en la Ciutat Esportiva Municipal_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es