Inici

SPV inicia els treballs d'asfaltat de camins i vies urbanes amb una injecció de 371.000 euros

divendres, 2 de març de 2018

Asfaltatge al carrer de València_2

Després de superar les traves administratives que han obstaculitzat, durant els últims mesos, la posada en funcionament dels diferents plans d'asfaltat i millora de camins rurals, la Regidoria de Serveis Públics Vila-real ha emprés ja les primeres actuacions per a millorar l'estat d'alguns vials, tant del nucli urbà com al terme rural. Amb aquest objectiu, el departament que dirigeix Francisco Valverde ha reservat una injecció de 371.000 euros, que s'invertiran en els pròxims mesos en tres fronts diferents. 

Al Pla municipal per a l'asfaltat de carrers i camins, valorat en 119.000 euros, amb un contracte ja adjudicat que entra en vigor la setmana que ve, se sumaran en breu els 213.000 euros del Pla 135 de la Diputació Provincial, per a la millora dels camins rurals. En aquest cas, l'actuació ha sigut també adjudicada i començarà a materialitzar-se previsiblement a mitjan mes. No obstant això, sense esperar a l'entrada en vigor d'aquests dos programes, SPV ha escomés ja treballs d'urgència per valor d'altres 39.000 euros. Aquestes últimes intervencions s'han centrat al carrer de València o la prolongació del carrer de Sant Joan Bosco, a causa de les seues particulars condicions.

A partir de la setmana que ve començaran els treballs del Pla municipal d'asfaltat i s'espera que en la primera quinzena de març ja estiga en marxa el programa de camins rurals. "Després de les gestions i la pertinent licitació, que ha sigut molt complicada, a causa dels retards en els projectes de la Diputació i diverses baixes temeràries que han obligat a recaptar nous informes, estem en disposició d'anunciar el començament del gruix de les obres, que al llarg dels pròxims mesos permetran deixar en estat de revista nombrosos camins i carrers de la ciutat", indica. En aquest pla de camins s'espera el reasfaltat de més de cinc quilòmetres de vies rurals, entre les quals es troben alguns com Molí Paquero, Sant Jordi, Tercer Sedeny, Molí Roqueta, Assagador d'Artana, Quart Sedeny i un dels trams de la via de servei que discorre al costat de l'AP-7.

Galeria multimèdia

Imatges

Asfaltatge al carrer de València_1 Asfaltatge al carrer de València Asfaltatge al carrer de València_3
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es