Inici

La sisena edició de TEST potencia el treball de quatre creadores contemporànies al Convent i els carrers de Vila-real

tornar Imprimir

dilluns, 5 de de març de 2018

Museus, Sala de premsa, Cultura

Presentació de TEST 2018

La sisena edició de TEST potencia el treball de quatre creadores contemporànies al Convent i els carrers de Vila-real

La mostra d'art i creativitat TEST compleix sis edicions impulsant el treball de joves artistes contemporanis que, des d'aquest dissabte, 10 de març, i fins al pròxim 29 d'abril, exposaran les seues obres al Convent, espai d'art, i també, com cada any, deixaran la seua petjada creativa en la via pública. En aquesta ocasió, l'elenc d'artistes serà 100% femení, amb quatre dones que mostraran el seu talent artístic, tal com han anunciat durant la presentació de l'esdeveniment el regidor de Cultura, Eduardo Pérez, i el director artístic, Pascual Arnal. 

"No ha sigut de manera premeditada, però aquesta edició, que comença en una setmana molt especial per a les dones de tot el món, està completament protagonitzada per elles, que ens donaran tota una lliçó d'art contemporani, en un espai que ha sigut catalogat com una de les millors sales de Castelló", indica Pérez. "Un any més, volem donar visibilitat al talent artístic emergent, per això tenim tres exposicions en sala i una intervenció de street art que no deixaran indiferent ningú", assegura el director artístic. 

La sala del Convent acollirà l'exposició col·lectiva de Marina Iglesias (pintura), Laura Salguero (aquarel·la, fotografia, escultura i gravat) i Ester Pegueroles (fotografia). La mostra obrirà les seues portes el 10 de març, a les 12.00 hores, en un acte on els més xicotets també seran artistes per un dia, amb un innovador taller de creativitat. TEST posarà la guinda a la sisena edició amb una obra d'art urbà. Una intervenció a peu de carrer que enguany arriba de la mà de l'artista Hyuro, qui estamparà la seua creació a finals de maig a la zona del carrer del Cardenal Tarancón.

La Regidoria de Territori col·labora en la creació d'aquest mural en gran format, que "es convertirà en la petjada perenne del museu a l'aire lliure del TEST, juntament amb els de signatures tan reconegudes internacionalment com Pantone, Borondo, Escif, Sam3 o Louis Lambert (3ttman), a qui Hyuro pren ara el relleu", assegura Arnal. En aquest sentit, el director artístic agraeix als veïns implicats la seua bona disposició a cedir la mitgera del seu edifici. L'artista, assegura, és una ferma defensora dels drets de la dona i la seua obra, que quedarà plasmada en la via pública, gira entorn d'aquesta temàtica.
"Esperem que un any més siga un èxit i que les artistes que mostraran la seua obra a Vila-real puguen promocionar el seu treball, carregat de potencial", conclou Pérez. Més informació en el web de TEST.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es