Inici

El bus gratu´t al Termet connectarÓ la ciutat amb el paratge i el Club de Tennis i suma una nova parada en el seu trajecte

tornar Imprimir

dimarts, 19 de de juny de 2018

Mobilitat, Sala de premsa

El bus gratu´t al Termet connectarÓ la ciutat amb el paratge i el Club de Tennis i suma una nova parada en el seu trajecte

L'autob˙s gratu´t al Termet torna a prestar servei des d'aquesta setmana per a connectar la ciutat amb els principals punts d'activitat durant l'estiu. El bus, completament gratu´t, circularÓ del 22 de juny al 17 de setembre i a les habituals parades en el seu recorregut fins al Termet sumarÓ, a mÚs de les quatre connexions diÓries amb el Club de Tennis com ja va fer per primera vegada l'any passat, una parada mÚs al carrer dels Atrevits.

L'autob˙s connectarÓ la ciutat amb el Termet en un recorregut circular tots els dies de la setmana de 10.00 a 22.00 hores, horari que s'ampliarÓ de dijous a dissabte per a facilitar que els vila-realencs puguen gaudir dels esdeveniments programats fora de la franja horÓria. D'aquesta manera, les parades seran a l'avinguda del Riu Ebre, Els Llu´sos, la BÓscula, enfront del colĚlegi Carmelites, a l'ermita, davant del Cementeri (de retorn a la ciutat) i al carrer dels Atrevits, en un itinerari d'uns 25 minuts aproximadament. 

A aquestes parades, se sumen els enllašos amb el Club de Tennis, amb el qual l'Ajuntament mantÚ un acord d'˙s de la piscina, a les 11.00, 13.30, 16.00 i 20.00 hores. "D'aquesta manera, els ve´ns podran gaudir tant del paratge del Termet com de les activitats que s'organitzen, aixÝ com de la piscina del Termet, l'entorn del Millars i de les instalĚlacions del Club de Tennis", indica el regidor de Mobilitat, Emilio M. Obiol.

DesprÚs de l'estiu, l'autob˙s donarÓ servei tambÚ durant les festes en honor a la Mare de DÚu de GrÓcia, per tal de facilitar el desplašament dels ve´ns fins als principals punts de la festa, com es fa durant cada perÝode festiu. A mÚs, en acabar el perÝode estival, l'Órea de Mobilitat treballa en un nou model de mobilitat urbana, amb l'execuciˇ d'un programa pilot del nou servei de transport p˙blic urbÓ. "Es tracta d'una aposta decidida d'aquest equip de govern progressista, l'objectiu del qual Ús millorar i reestructurar el servei actual", indica Obiol, al mateix temps que assenyala que "durant la prova pilot i fins que s'implante el nou Pla de mobilitat, el transport serÓ gratu´t".

"Aconseguir un transport colĚlectiu de qualitat que afavorisca el seu ˙s enfront del vehicle privat Ús un dels principals objectius que contempla el pla", explica Obiol. El regidor anima els ve´ns a fer ˙s de l'autob˙s aquest estiu per a "gaudir del nostre paratge natural mÚs emblemÓtic d'una manera, c˛moda, rÓpida i sostenible".

Destaquem
App Banner Sala de prensa B˙stia CiutadÓ Venta d'entrades AccÚs a la seu electr˛nica interior Banner Cita Previa
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es