Inici

L'equipament de la zona d'atletisme de la Ciutat Esportiva Municipal ix a licitació per a completar les dotacions del recinte

tornar Imprimir

divendres, 6 de juliol de 2018

Sala de premsa, Esports

L'equipament de la zona d'atletisme de la Ciutat Esportiva Municipal ix a licitació per a completar les dotacions del recinte

La pista d'atletisme que completarà pròximament la Ciutat Esportiva Municipal (CEM) ja està més prop de ser una realitat. El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha informat que ja s'ha fet l'anunci de licitació per al subministrament i instal·lació de paviment esportiu i equipament en aquesta zona de la CEM, de manera que les empreses interessades a escometre els treballs tenen fins al pròxim 23 de juliol, a les 13.00 hores, per a presentar les seues ofertes al concurs.

El pressupost global de què es disposa és de 150.000 euros (impostos inclosos) i el termini màxim plantejat perquè l'espai estiga en funcionament és de 60 dies. "Aquesta és una infraestructura molt esperada per tots, especialment pels membres del Club d'Atletisme de Vila-real, que podran entrenar-se al costat de casa", afirma l'edil, que destaca que "l'objectiu és fer l'adjudicació immediatament perquè després de l'estiu, al més aviat, els esportistes puguen fer ús d'aquesta zona que tindrà uns 100 metres de llarg i servirà tant per a carreres curtes, tanques, salt d'altura, longitud i perxa".

Aquesta infraestructura, que compta amb el suport de la Diputació de Castelló, suposa "seguir completant les dotacions de la CEM, que al setembre farà dos anys que va començar a prestar servei als ciutadans, amb un especial protagonisme dels clubs i lligues locals de futbol, a més d'altres esports que també poden entrenar a la zona".

Serralvo apunta que "són molts els usuaris que es beneficien d'aquest complex esportiu, que satisfà una demanda històrica i que ajuda la projecció de la nostra marca de Ciutat de l'Esport i la Salut, ja que acull amb gran freqüència tot tipus de trobades esportives". "El tartà de la pista d'atletisme d'aquesta infraestructura és la guinda que completaria un projecte que ha suposat un gran esforç per al consistori, a causa de la situació econòmica, fruit de l'herència rebuda", explica.

"No obstant açò, els nostres esportistes mereixen espais en les millors condicions per a entrenar-se i aquest recinte no només dóna resposta a aquesta necessitat, sinó que ha servit per a donar major visibilitat i serveis a un barri que ho necessitava", apunta, al mateix temps que indica que "la CEM ens està ajudant a oferir oportunitats per al futur de Vila-real i esperem que, una vegada tinguem la pista d'atletisme, aquestes opcions s'incrementen".

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es