Inici

Un total de 34 bars i restaurants participen en la VIII Ruta de la Tapa per a superar les més de 30.000 tapes servides el 2013

dijous, 20 de març de 2014

Prova del jurat professional de la VIII Ruta de la Tapa

Un total de 34 bars i restaurants participaran, del 3 d'abril al 4 de maig, en la VIII Ruta de la Tapa, amb la qual el departament municipal de Turisme espera superar les més de 30.000 tapes servides en l'anterior edició. El regidor de l'àrea, Emilio M. Obiol, ha presentat aquest matí la pròxima edició de la ruta, una cita "que ja està plenament consolidada i s'ha convertit en un esdeveniment gastronòmic de referència en la província". 

"La participació d'enguany continua sent molt elevada, sobretot si tenim en compte la greu crisi econòmica que patim", explica Obiol. En concret, del 3 d'abril al 4 de maig, 34 bars i restaurants oferiran la possibilitat de degustar una tapa de creació pròpia, acompanyada d'una beguda, per tan sols 2,5 euros, un preu que contínua mantenint-se des de fa tres anys. "Per vuité any consecutiu ens acostem al nostre sector gastronòmic per a promocionar i donar a conéixer la riquesa culinària que caracteritza Vila-real i impulsar el sector de l'hostaleria", afirma el responsable de Turisme i anima la gent a eixir al carrer per a gaudir "de la gran qualitat i excel·lència que trobaran en les tapes locals". 

La novetat principal d'enguany és que els establiments, voluntàriament, tenen l'opció de confeccionar també tapes sense gluten per a celíacs. A més, també s'ha comptat amb la implicació dels locals de la ciutat "per a escoltar i tenir en compte les seues propostes i suggeriments i consensuar les iniciatives i novetats que permeten incentivar el negoci de la restauració local". D'altra banda, per segon any consecutiu, la ruta tindrà un caràcter solidari, ja que els restauradors aporten 50 euros per a recaptar un total de 1.700 euros que enguany aniran destinats a Creu Roja de Vila-real per a la compra d'aliments de primera necessitat. 

Un jurat popular i altre professional seran els encarregats de donar el veredicte i seleccionar la millor tapa, el millor plat de lliure elecció, el millor confeccionat amb taronja i la millor creació i innovació de la tapa. El jurat professional, format per M. Teresa Juan Segarra (restaurant Brisamar II de Borriana), Vicente Martínez Pérez (restaurant Rabitas de Nules), Rafael Gimeno Garrido (restaurant La Casita de Gredos de Castelló), Asier Manzanos Ibáñez (restaurant El Vasco de Vila-real) i la presidenta de l'Associació de Mestresses de Casa de Vila-real, Conchita Ibáñez, s'ha reunit aquesta vesprada per a provar la primera selecció. 

Els restaurants i bars de la ciutat serviran tapes de dijous a diumenge, de 12.00 a 14.00 hores i de 19.30 a 21.30 hores, si bé els diumenges seran opcionals. Per a participar en els sortejos dels cinc premis de menjars o sopars per a dos serà necessari dipositar en les urnes dels locals el Tapaport, amb vuit segells de vuit establiments diferents. Amb el seu vot, a més, els consumidors decidiran quina és la millor tapa. Els interessats podran obtenir més informació en la pàgina oficial de Facebook de la VIII Ruta de la Tapa

Galeria multimèdia

Imatges

Prova del jurat professional de la VIII Ruta de la Tapa_4 Prova del jurat professional de la VIII Ruta de la Tapa_3 Presentació de la VIII Ruta de la Tapa

Veure més imatges

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es