dimarts, 24 de març de 2015
El jurat professional de la IX Ruta de la Tapa s'ha reunit a la seu social de les Mestresses de Vila-real per a degustar les tapes presentades a concurs en aquesta nova edició de la cita gastronòmica, que se celebrarà del 2 d'abril al 3 de maig, i escollir aquelles que obtindran el premi en acabar el certamen. El jurat professional d'enguany està format per Francisco Fuster (Restaurant Pipes i Carasses, de Benicàssim); un membre de l'Associació Gastronòmica de Vila-real; Juan José Medina (Nuun Club Restaurant, de Benicàssim), Inma Cubells (Bar Restaurant Musical, de Nules), Miguel Barrera (Restaurant Cal Paradís, de Vall d'Alba, reconegut amb una estrella Michelin) i Conchita Ibáñez (presidenta de l'Associació de Mestresses de Casa i Consumidors de Vila-real).
"Comptem amb un jurat de grans professionals de la restauració de la comarca i d'un altíssim nivell, amb la participació de l'única estrella Michelin de la nostra província", assenyala el regidor de Turisme, Emilio M. Obiol, que recorda que la Ruta de la Tapa de Vila-real és "una de les més importants i antigues de Castelló". El resultat de la votació es desvetllarà en finalitzar la IX Ruta de la Tapa, que es presentarà oficialment dijous que ve.
Més imatges, en el Flickr de l'Ajuntament
Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es