Inici

Economia programa una vintena de cursos en l'últim trimestre de l'any per a l'emprenedoria i l'ocupabilitat

tornar Imprimir

dissabte, 29 d'agost de 2015

Economia, Sala de premsa

Economia programa una vintena de cursos en l'últim trimestre de l'any per a l'emprenedoria i l'ocupabilitat

Els programes ARA Treball i ARA Formació, que impulsa la Regidoria d'Economia a través de l'Agència de Desenvolupament Local, han preparat per a l'últim trimestre de l'any una vintena de cursos i tallers enfocats tant a millorar les competències dels vila-realencs en la seua cerca d'ocupació, com a afavorir el desenvolupament de noves idees de negoci en la ciutat.

La programació d'ARA Formació, que compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç i la Diputació de Castelló, contempla un total de sis iniciatives, com el Programa de disseny de negocis competitius, o el de Comerç electrònic, que duraran tot el trimestre.

De menor durada són uns altres dels cursos programats per a aquest trimestre, com el Taller de comunicació: com fer-me entendre (16 d'octubre), el Taller de treball en equip: sentir-me part de l'equip (30 d'octubre) o el Taller d'intel·ligència emocional: la importància de tenir un cor intel·ligent (20 de novembre), al que se suma el curs de Màrqueting en el punt de venda (19, 20 i 22 de novembre).

Així mateix, per a ajudar els vila-realencs sense treball a millorar les seues possibilitats d'aconseguir un contracte laboral, s'han programat també 14 cursos com a Processos de selecció per a administratius (15 i 19 de setembre), Així comença la teua ocupació (25 de setembre) o Processos de selecció per a comercials (28 i 29 de setembre).

A l'octubre s'impartirà l'activitat Situa't en el mercat laboral (el dia 6), Fes-te visible en el mercat laboral (7), Desenvolupa el teu potencial per a la cerca d'ocupació (8), Com superar una entrevista de treball (20 i 23), Informàtica bàsica i portals per a la cerca d'ocupació (27), Cerca activa d'ocupació a través d'Internet (28) i Xarxes socials i ocupació (29). Ja al novembre tindrà lloc el curs Com cercar ocupació a Castelló (dia 6) i la Jornada Networking laboral (12), que es repetirà també l'11 de desembre, una setmana abans del Taller de l'oci al negoci. Introducció a l'emprenedoria.

"Sempre hem defensat que tot l'esforç és poc per a lluitar contra la desocupació en la ciutat, per açò, hem reforçat i impulsat tots dos programes i seguirem fent-ho amb totes les iniciatives que vagen en la mateixa línia, vinguen de l'administració que vinguen", explica la regidora d'Economia, María Dolores Parra. "El nostre objectiu és ajudar al fet que els nostres emprenedors puguen engegar i fer funcionar els seus negocis i donar oportunitats als vila-realencs que han perdut la seua ocupació perquè puguen reincorporar-se al mercat laboral", assenyala.

Tota la informació sobre els cursos i tallers d'ARA Formació i ARA Treball està disponible en portaltreball.vila-real.es.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es