Inici

Normalització Lingüística obri una nova campanya de cursos gratuïts per a nouvinguts i pares i mares d'escolars

tornar Imprimir

diumenge, 20 de setembre de 2015

Sala de premsa, Normalització Lingüística

Normalització Lingüística obri una nova campanya de cursos gratuïts per a nouvinguts i pares i mares d'escolars

La Regidoria de Normalització Lingüística ha obert la inscripció per a participar en algun dels cursos de valencià que el departament municipal prepara per a aquest exercici. La campanya formativa de Normalització, ajustada als nivells de coneixements orals, elemental i mitjà de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, està dirigida a la població nouvinguda a la ciutat i al col·lectiu de pares i mares amb xiquets escolaritzats a Vila-real.

Amb aquest objectiu, s'impartiran tres cursos. El primer pretén iniciar les persones nouvingudes, tant d'altres països com de l'Estat espanyol, en la llengua i cultura locals, amb l'objectiu de facilitar la integració plena en la societat vila-realenca a través de l'aprenentatge del valencià. En aquest cas, el curs s'imparteix de manera intensiva dos dies a la setmana (dilluns i dijous, de 9.30 a 11.00 hores), des del 5 d'octubre al 18 de febrer. Les classes s'impartiran a l'Espai Jove.

Per als pares i mares de xiquets escolaritzats a Vila-real, Normalització Lingüística ofereix dos nivells de valencià: el nivell elemental, que celebra la seua 13a edició, per a dotar els pares i mares de coneixements bàsics sobre la llengua que els permeten ajudar els fills en els estudis; i el nivell mitjà, que persegueix aprofundir en aquests coneixements. El primer s'impartirà els dimarts, del 6 d'octubre al 31 de maig, mentre que el segon es desenvoluparà del 7 d'octubre al 8 de juny, tots els dimecres. En tots dos, les classes tindran lloc a l'Espai Jove, de 9.30 a 11.30 hores.

Per a participar en qualsevol d'aquests cursos, les persones interessades poden inscriure's en línia a través del web http://cursosvalencia.vila-real.es o presencialment a la Regidoria de Normalització Lingüística (carrer de Josep Ramon Batalla, 6), fins al 30 de setembre.

Galeria multimèdia

Imatges

Cursos de valencià 2015-2016_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es