Inici

Normalització Lingüística inicia els cursos de valencià per a pares i mares

tornar Imprimir

dimecres, 7 d'octubre de 2015

Sala de premsa, Normalització Lingüística

Inici del curs de valencià per a pares i mares_3

Normalització Lingüística inicia els cursos de valencià per a pares i mares

El regidor de Normalització Lingüística, Pasqual Batalla, ha assistit aquest matí a l'inici del curs de valencià per a pares i mares que imparteix el departament municipal. Batalla s'ha mostrat molt satisfet per la bona acollida d'aquesta iniciativa, que compta amb diversos grups i "on enguany s'han inscrit molts nouvinguts", indica. 

"Són persones que volen iniciar-se o perfeccionar la llengua, ajudar els seus fills amb els deures o, fins i tot, preparar-se per a afrontar els exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià (JQCV)", explica. "Per això, i tenint en compte l'èxit d'acollida, només puc donar-los l'enhorabona per haver donat el primer pas i animar-los a aguantar fins a final del curs, perquè la llengua és un dels elements d'integració social més importants i gràcies a aquestes classes aprendran a relacionar-se millor i sentir-se més integrats en la nostra ciutat", conclou.

Galeria multimèdia

Imatges

Inici del curs de valencià per a pares i mares_2 Inici del curs de valencià per a pares i mares_1 Inici del curs de valencià per a pares i mares
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es