Inici

La policia Sandra Felip aconsegueix set medalles en el XXII Campionat d'Espanya Open Masters d'Hivern de natació

dimarts, 2 de febrer de 2016

L'agent de la Policia Local Sandra Felip_1

La policia local de Vila-real Sandra Felip Alonso ha participat en el XXII Campionat d'Espanya Open Masters d'Hivern que organitza la Reial Federació Espanyola de Natació (RFEN) i que s'ha disputat a Gijón entre els dies 28 i 31 de gener, amb un total de 1.400 nadadors. L'agent ha tornat de la competició amb set medalles en diferents estils, proves en les quals ha arribat a batre diverses vegades el rècord autonòmic en la seua categoria.

Així, Felip ha aconseguit la medalla d'or en 50 metres papallona, en què ha superat la plusmarca autonòmica. En 100 metres papallona, la nadadora també ha aconseguit una insígnia daurada i ha batut novament el rècord de la regió en la seua categoria, cosa que repetiria també amb la seua participació en 100 metres estils, on, a més, s'ha alçat amb la medalla de plata, i en 200 metres estils, on a més de superar el rècord, ha aconseguit la medalla d'or en el rang. Així mateix, la policia ha rebut tres medalles més de plata: una en relleus 4x50 estils mixtos en la seua categoria, una altra en 4x50 lliures femenins, i una altra més com a resultat de la prova de 4x50 estils femenins.