Inici

El Ple aprova per unanimitat sol·licitar la inclusió de la ciutat en els plans provincials amb 180.000 euros per a camins rurals

tornar Imprimir

divendres, 17 de març de 2017

Sala de premsa

Ple de 17 de març de 2017

El Ple aprova per unanimitat sol·licitar la inclusió de la ciutat en els plans provincials amb 180.000 euros per a camins rurals

L'Ajuntament de Vila-real en Ple ha aprovat per unanimitat la sol·licitud d'inclusió de Vila-real en els Plans Provincials d'Obres i Serveis (PPOIS) de la Diputació de Castelló, amb una inversió prevista de 180.000 euros que es destinarà a la millora de camins rurals. En concret, l'ajuda, molt superior als prop de 79.000 euros rebuts un any abans, servirà per a millorar 10 quilòmetres d'un total de 16 camins del terme municipal. 

El regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde, destaca el "notable canvi" d'actitud per part de la Diputació, tant per l'increment de l'aportació com per "la llibertat" que atorga als municipis per a decidir la destinació dels plans provincials. "És cert que des de l'Ajuntament ja estem treballant en el reasfaltatge i posada a punt de molts camins, però aquests 180.000 euros serviran per a arribar més enllà i millorar la xarxa de vies rurals, una actuació especialment necessària sobretot després dels últims episodis de pluja", explica. "Si la Diputació haguera adoptat aquesta actitud molt abans, ja tindríem els 160 quilòmetres de vies rurals en estat de revista", matisa.

En la mateixa línia, l'alcalde, José Benlloch, s'ha felicitat de l'increment de l'aportació provincial per a l'exercici actual, no solament en els plans provincials sinó també en altres inversions com la futura instal·lació de la pista d'atletisme a la Ciutat Esportiva Municipal. "No oblidem que aquestes inversions són possibles gràcies als impostos dels vila-realencs, que aporten al voltant de nou milions d'euros anuals al pressupost de la Diputació. Així i tot, és un fet històric que la corporació provincial ha deixat de castigar la nostra ciutat", conclou Benlloch.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es