Inici

El programa d'educació viària de la Policia Local celebra els 30 anys amb una jornada formativa

tornar Imprimir

diumenge, 19 de març de 2017

Sala de premsa, Policia Local

El programa d'educació viària de la Policia Local celebra els 30 anys amb una jornada formativa

Vila-real celebra enguany que fa tres dècades que l'educació viària va començar a implantar-se en tots els col·legis, de la mà de la Policia Local. Una trajectòria que ha permés que més de 80.000 xiquets de diferents edats i etapes educatives hagen aprés diferents normes bàsiques per a millorar la seua seguretat com a vianants en la via pública i per a ser conductors responsables en el futur. 

Per això, dins dels actes programats per a commemorar l'aniversari d'aquest programa, l'Escola de Formació de la Policia Local acollirà el 29 de març durant tot el matí una jornada formativa dirigida a membres de les Forces i Cossos de Seguretat i a professors d'educació secundària. "Volem reconéixer el treball d'aquells que durant 30 anys s'han dedicat a vetlar per la seguretat dels menors i, en definitiva, a formar ciutadans més cívics, una tasca molt important de la qual han pogut gaudir tots els centres educatius", explica el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Javier Serralvo. 

L'alcalde, José Benlloch, serà l'encarregat d'obrir la jornada, acompanyat per Serralvo i per l'intendent general en cap de la Policia Local, José Ramón Nieto. La jornada comptarà amb les intervencions del cap provincial de Trànsit de Castelló, Víctor Sales, i de la presidenta d'STOP accidents a la Comunitat Valenciana, Ana Novella, a més de la taula redona "30 anys d'educació viària a Vila-real, moderada per l'inspector de la Policia Local i responsable d'Educació Viària, José Luis de Llago, en la qual intervindran el director del col·legi d'educació especial La Panderola, Vicent Esteve; l'agent de la Policia Local i membre de l'equip d'Educació Viària, Juan Rodríguez, i exalumnes del programa. També oferirà una xarrada el director del Centre Superior d'Educació Viària, Perfecto Sánchez, sota el títol "Educació viària: un procés al llarg de la vida". 

Els interessats poden inscriure's a través del web de la Policia Local de Vila-real http://policia.vila-real.es, en l'apartat de Formació.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es