Inici

Gómez aborda amb la consellera de Sanitat la situació i projectes sanitaris previstos a la ciutat

dimarts, 18 d'abril de 2017

Visita de la consellera de Sanitat, Carmen Montón, a l'Hospital de la Plana_2

La regidora de Sanitat, Silvia Gómez, ha acompanyat aquest matí la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, en la visita a l'Hospital Universitari de la Plana per a presentar el Pla de dignificació d'infraestructures sanitàries en el departament. Gómez ha aprofitat la visita de la consellera per a abordar la situació dels projectes de l'àmbit sanitari previstos a Vila-real; entre aquests, el centre d'especialitats de Torrehermosa i l'estudi de necessitats que ha de determinar la solució al centre, en el qual s'està treballant.

"La Generalitat i l'Ajuntament estem treballant de la mà per a adoptar la millor solució per al centre de Torrehermosa. Per a açò, es treballa en l'estudi de necessitats sanitàries de Vila-real, perquè qualsevol decisió que es prenga sobre aquest tema estiga basada en criteris objectius, amb l'única finalitat de garantir la millor atenció i cobertura sanitària per a totes les persones, tant a Vila-real com també als municipis del nostre voltant", assenyala la regidora. Sobre aquest tema, Gómez ha valorat la visita de la consellera com un reflex de "la implicació i la preocupació de la Generalitat per treballar per les persones". "Després d'anys en què els governs del PP tan sols venien a Vila-real amb retallades sota el braç, la consellera Montón ve a treballar per a dignificar les nostres infraestructures sanitàries", assenyala Gómez.

En concret, el Pla de dignificació presentat per la Conselleria de Sanitat Universal preveu una injecció de 5,5 milions en equipament i millora de les instal·lacions de tota l'àrea de la Plana, tant en el centre hospitalari com en atenció primària. Aquesta injecció econòmica, assenyala la consellera, suposarà un increment del 13% d'inversió pel que fa a la passada legislatura. Entre les dotacions que s'incorporaran al departament es troba un nou TAC donat per la Fundació Amancio Ortega, valorat en 275.000 euros, que permetrà millorar els diagnòstics en malalties oncològiques, entre altres patologies.

"Per al Consell de Ximo Puig, el Departament de Salut de la Plana és important i aquest pla de millora d'infraestructures ens permet enfortir el sistema de sanitat pública per a tots els valencians i les valencianes, enfront de les retallades patides els últims anys", conclou Montón.

Descàrrega d’arxius

Galeria multimèdia

Imatges

Visita de la consellera de Sanitat, Carmen Montón, a l'Hospital de la Plana_1 Visita de la consellera de Sanitat, Carmen Montón, a l'Hospital de la Plana
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032 · Correu electrònic: atencio@vila-real.es