Inici

Vila-real estén la xarxa de parcs canins al barri del Progrés amb un cinqué recinte al costat del pavelló Melilla

tornar Imprimir

dimarts, 18 d'abril de 2017

Proximitat, Sala de premsa

Un dels parcs canins de la ciutat

Vila-real estén la xarxa de parcs canins al barri del Progrés amb un cinqué recinte al costat del pavelló Melilla

L'Ajuntament de Vila-real continua estenent la xarxa de parcs canins a tots els punts de la ciutat i amplia així les opcions dels amos de mascotes, "visquen on visquen", amb la creació del cinqué recinte d'aquestes característiques al costat del pavelló Melilla. Així ho ha anunciat el regidor de Proximitat, Diego Vila, que ha explicat que aquest cinqué parc caní s'emmarca en la recent remodelació del parc infantil per part de Serveis Públics Vila-real.

"Un dels objectius d'aquest equip de govern és descentralitzar i acostar els serveis a tots els ciutadans i donar resposta a les seues demandes. En aquest cas, hem aprofitat un espai en desús per a donar servei als amos de mascotes, al mateix temps que embellim l'entorn i amb una inversió mínima", assenyala. De moment, el solar ja ha estat tancat i en les pròximes setmanes s'instal·larà una font per a animals, així com papereres. "D'aquesta manera, garantirem que el recinte es mantinga net i puga ser gaudit per les mascotes i pels seus amos", indica.

"Amb aquesta actuació", afegeix el regidor de Proximitat, "complim una de les premisses del Pla de millora contínua de jardins, que és un dels puntals bàsics de la gestió municipal, amb l'objectiu que a tots els jardins on siga possible es puguen delimitar, de manera progressiva, zones per a mascotes". "Es tracta d'una tasca que desenvolupem sempre de la mà dels veïns, escoltant les seues demandes i necessitats i aprofitant el treball que ja es realitza per a millorar la imatge dels parcs i jardins dels diferents barris de Vila-real", conclou l'edil, que assegura que "volem una ciutat més amable per a tots".

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es