Inici

Els comerços adherits a la nova plataforma de venda digital de Vila-real inicien la formació abans de la seua implantació

tornar Imprimir

diumenge, 18 de juny de 2017

Sala de premsa, Economia

Formació de la paltaforma de comerç electrònic_2

Els comerços adherits a la nova plataforma de venda digital de Vila-real inicien la formació abans de la seua implantació

Al voltant de 70 comerços de Vila-real adherits a la nova plataforma de venda digital que impulsa la Regidoria d'Economia, juntament amb el centre de negocis Efecte Vila-real, han començat la formació prèvia a la implantació oficial d'aquesta eina innovadora que permetrà digitalitzar els negocis participants.

El regidor d'Economia, Xavier Ochando, que ha assistit a la primera sessió celebrada aquesta setmana per a donar la benvinguda als participants, assenyala que "la plataforma és una oportunitat única". Per aquest motiu, anima els assistents a "implicar-se i aprofitar les sessions per traure el màxim rendiment a la plataforma i millorar les seues empreses". Els comerciants aprendran al llarg del programa formatiu, compost per 10 sessions de dues hores cadascuna, a gestionar la pàgina i les vendes de manera eficient, gràcies a les nocions que rebran tant de màrqueting digital, com de retoc d'imatge i fotografia de producte, entre altres tècniques de promoció en línia.

"L'objectiu és aconseguir l'excel·lència i professionalitat de la plataforma, construint una xarxa de comerciants formats en matèria en línia que siguen capaços de destacar els punts forts dels seus productes i dirigir-se adequadament al seu públic objectiu d'una manera adequada i atractiva", explica Ochando. El regidor recorda que "tots els negocis que vulguen sumar-se a aquesta iniciativa poden fer-ho" i assegura que "després de la fase inicial del projecte, la plataforma podria arribar en un futur a altres activitats econòmiques, al marge del xicotet comerç".

Galeria multimèdia

Imatges

Formació de la paltaforma de comerç electrònic Formació de la paltaforma de comerç electrònic_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es