Inici

La Cātedra de Mediaciķ Policial Ciutat de Vila-real prepara la primera ediciķ del curs d'Expert en mediaciķ policial

dilluns, 31 de juliol de 2017

La Cātedra de Mediaciķ Policial Ciutat de Vila-real de la Universitat Jaume I (UJI) ha organitzat la primera ediciķ del curs d'Expert en mediaciķ policial. Es tracta d'un postgrau de modalitat semipresencial que tindrā una durada total de 500 hores i que donarā comenįament el prōxim 23 d'octubre.

El curs estā organitzat de manera conjunta per l'Institut Valenciā de Seguretat Pública i Emergčncies (IVASPE), la Policia Local de Vila-real i la Cātedra de Mediaciķ Policial Ciutat de Vila-real de la UJI i es dirigeix a membres de les Forces i Cossos de Seguretat amb titulaciķ universitāria superior, graduats universitaris en Dret, Psicologia i Criminologia i professionals del sector amb titulaciķ universitāria.

El curs d'Expert en mediaciķ policial es caracteritza per un enfocament interdisciplinari i multidisciplinari, ja que participa tant professorat universitari com experts dels āmbits del dret, la psicologia, la pedagogia i dels cossos de seguretat, que oferiran nous models de gestiķ i soluciķ de conflictes des d'una perspectiva extrajudicial.

La formaciķ durarā un semestre i finalitzarā el 22 de juny de 2018. Les classes presencials tindran lloc l'última quinzena de juny de 2018 en horari de 9.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00 hores en la seu de la Policia Local de Vila-real. Els assistents obtindran el títol d'Expert expedit per la Universitat Jaume I de Castellķ.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadā Venta d'entrades Accés a la seu electrōnica interior Banner Cita Previa
Plaįa Major s/n. 12540 Vila-real (Castellķ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032 · Correu electrònic: atencio@vila-real.es