Inici

Prop de 7.500 alumnes d'educaciˇ infantil, primÓria i secundÓria inicien el curs escolar a Vila-real

tornar Imprimir

dilluns, 11 de setembre de 2017

Sala de premsa, Educaciˇ

Inici del curs escolar 2017-2018_2

Prop de 7.500 alumnes d'educaciˇ infantil, primÓria i secundÓria inicien el curs escolar a Vila-real

Prop de 7.500 alumnes inicien aquesta setmana el curs escolar als centres docents de Vila-real. En total, sˇn 2.196 alumnes de secundÓria, 3.516 de primÓria i 1.571 xiquets d'infantil, entre els quals es troben les dues aules de 2 anys de Concepciˇ Arenal i Carles Sarthou que formen part del pla pilot de la Conselleria d'Educaciˇ per a l'escolaritzaciˇ de 2 anys en centres p˙blics.

El primer tinent d'alcalde, Xavier Ochando, i el regidor d'Educaciˇ, Eduardo PÚrez, han donat la benvinguda als alumnes en l'obertura del curs escolar del colĚlegi Carles Sarthou, en el qual l'Ajuntament i la Conselleria estan treballant per a la construcciˇ del nou aulari d'infantil en les mateixes instalĚlacions del centre. "Hem volgut assistir a aquesta primera jornada per a prendre-li el pols, d'alguna manera, al curs escolar i conÚixer de primera mÓ les necessitats i suggeriments de la comunitat educativa", assenyala PÚrez, que destaca la "normalitat" com la t˛nica principal en aquesta reincorporaciˇ a les aules. 

Amb aquest mateix objectiu de "prendre el pols" al curs, el regidor d'Educaciˇ, que ha assumit la cartera fa nomÚs dues setmanes, tÚ previst visitar tots els colĚlegis de la ciutat durant el pr˛xim mes per a entrevistar-se personalment amb els equips directius i prendre nota de les diferents peculiaritats i necessitats dels centres. Quant a l'aulari del colĚlegi Carles Sarthou, PÚrez i Ochando han informat les mares i pares i l'equip docent del colĚlegi de l'estat de tramitaciˇ, a falta tan sols de la delegaciˇ de competŔncies del Consell per a la redacciˇ del projecte.

Galeria multimèdia

Imatges

Inici del curs escolar 2017-2018 Inici del curs escolar 2017-2018_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa B˙stia CiutadÓ Venta d'entrades AccÚs a la seu electr˛nica interior Banner Cita Previa
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es