Inici

Benlloch mostra el desenvolupament i projectes industrials de Vila-real a una delegació de Ford Espanya

tornar Imprimir

dimarts, 12 de setembre de 2017

Sala de premsa, Ajuntament

Visita d'una delegació de Ford España a Vila-real

Benlloch mostra el desenvolupament i projectes industrials de Vila-real a una delegació de Ford Espanya

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha acompanyat aquest matí la delegació de Ford Espanya, encapçalada pel seu president, Jesús Alonso, i altres directius de la planta de València en la seua visita a Vila-real, en concret a Porcelanosa Grupo. Benlloch, qui també és president de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació, ha compartit amb els directius de Ford els projectes per a l'impuls de la indústria i la innovació en els quals treballa Vila-real. L'alcalde ha mantingut un dinar de treball amb la delegació de Ford i, posteriorment, els ha mostrat la ciutat i el desenvolupament industrial de Vila-real.  

Benlloch recorda que "una de les dificultats en aquests moments a Vila-real és possibilitar l'ampliació d'indústries que s'han quedat xicotetes, a causa de diferents problemàtiques urbanístiques, en la major part heretades de la gestió del Partit Popular, com la necessitat de territori urbanísticament compatible amb l'ús industrial, amb el que això suposa a l'hora de dotar la nostra indústria de les infraestructures necessàries per a garantir la seua competitivitat", adverteix l'alcalde. Una de les prioritats dels pròxims anys, tal com Benlloch ha traslladat a la delegació de la multinacional, és donar resposta a aquesta necessitat i "afavorir el creixement de la ciutat amb criteris d'innovació i noves tecnologies de desenvolupament industrial sostenible, en les quals Ford Espanya és un exemple a tenir en compte".

En la visita, a més de Jesús Alonso, han participat Jose Abarges, director de Recursos Humans; Dionisio Campos, director de fabricació, i Daniel Ruiz, gerent general de fabricació.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es