Inici

Vila-real i l'Acadèmia Valenciana de la Llengua impulsen el foment del valencià amb la celebració de la Jornada Jaume I

tornar Imprimir

dilluns, 13 de de novembre de 2017

Sala de premsa, Normalització Lingüística

Vila-real i l'Acadèmia Valenciana de la Llengua impulsen el foment del valencià amb la celebració de la Jornada Jaume I

L'Ajuntament de Vila-real continua treballant en l'impuls i foment del valencià a través de diferents iniciatives, gràcies al conveni de col·laboració subscrit amb l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL). Amb aquest objectiu, la Regidoria de Normalització Lingüística organitzarà la pròxima edició de la Jornada Jaume I, que es va celebrar per primera vegada a Alzira, el 2016. 

"Es tracta d'una jornada centrada a difondre la figura i l'època del monarca fundador del Regne de València i, vist l'èxit i interés suscitats en la seua primera edició al municipi valencià, hem sol·licitat a l'AVL la coorganització de la sessió", explica el regidor de Normalització Lingüística, Santi Cortells, qui assegura que "tant l'AVL com l'Ajuntament d'Alzira han mostrat la seua disposició sobre aquest tema". D'aquesta manera, la Junta de Govern de l'AVL ha acordat coorganitzar la Jornada Jaume I amb tots dos ajuntaments i establir que el municipi de celebració de la sessió serà, de manera alterna, Vila-real o Alzira. 

El primer d'ells serà Vila-real, que, abans de finalitzar l'any, s'encarregarà de l'organització de l'acte. "Des de l'Ajuntament estem en contacte amb l'AVL per a determinar els preparatius i fixar una data, de manera que en breu donarem a conéixer tots els detalls de la cita per a les persones que desitgen participar-hi", afirma Cortells.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es