Inici

Innovació crearà un concurs per a fomentar i difondre el talent local en la felicitació nadalenca de l'Ajuntament

tornar Imprimir

dijous, 21 de desembre de 2017

Sala de premsa, Innovació

Innovació crearà un concurs per a fomentar i difondre el talent local en la felicitació nadalenca de l'Ajuntament

La Regidoria d'Innovació i Noves Tecnologies de Vila-real impulsarà en la campanya de Nadal de l'any que ve un concurs per a trobar la felicitació més original i innovadora realitzada per artistes locals i que servirà per a felicitar les festes el 2018 per part de l'Ajuntament. La regidora de l'àrea, Mónica Mañas, explica que els internautes ja poden trobar el vídeo de presentació del concurs, que a més de "mostrar i promoure el talent local, serveix com a felicitació institucional digital". "Vila-real compta amb artistes i persones molt creatives, com els músics i els tècnics que han participat en aquest videoclip, en el qual es posa de manifest que comptem amb veïns molt preparats que, a més, gràcies a les xarxes socials, han aconseguit entrar en moltes cases", assegura.

En aquest sentit, Mañas felicita els protagonistes, MusicAdVersion i la xaranga Reality Show, així com l'equip tècnic de so i muntatge, pel gran seguiment que han aconseguit fins al moment amb la versió de Santa Claus is coming to town i ha agraït la seua "predisposició i facilitats a l'hora de deixar-nos adoptar aquest tema". "La resposta del públic ha sigut massiva, per això, i sabent que a Vila-real hi ha tan bons artistes, com músics, actors, escriptors o lletristes, volem que el talent local no quede desaprofitat i que siguen els nostres veïns els encarregats d'ajudar a l'Ajuntament a felicitar les festes cada any amb les seues creacions", indica.

El concurs, que entrarà en funcionament ja el 2018, promourà i premiarà la creativitat, l'ús innovador de les tecnologies, l'estètica, la tradició, l'impuls de la solidaritat, les relacions interpersonals i valors "molt marcats per aquestes dates". "No ens oblidem de l'economia, ni d'altres conceptes com l'art, la cultura, el turisme o el patrimoni, que quedaran plasmats en una original felicitació nadalenca virtual, però també en la memòria dels nostres veïns, ja que la intenció és portar als carrers i al comerç local aquestes creacions d'alguna manera per a atraure al públic", afirma l'edil.

D'altra banda, Mañas destaca que, encara que els detalls es coneixeran pròximament, la intenció és fomentar la participació ciutadana perquè el guanyador siga per votació popular. "D'aquesta manera, aconseguim que els participants i guanyadors siguen coneguts per totes les entitats, associacions, veïns i entitats i administracions que tenen relació amb l'Ajuntament, exportant el nostre talent també fora de la ciutat", conclou.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es