Inici

Vila-real instal·la una fira d'atraccions i lliura 4.000 tiquets als comerços locals durant les rebaixes del mes de gener

tornar Imprimir

dimecres, 10 de gener de 2018

Sala de premsa, Economia

Vila-real instal·la una fira d'atraccions i lliura 4.000 tiquets als comerços locals durant les rebaixes del mes de gener

Vila-real tornarà a comptar, des del divendres 12 i fins a final de gener, amb una fira d'atraccions, que estarà en el recinte al costat del jardí de Jaume I. La iniciativa, impulsada per la Regidoria d'Economia, en col·laboració amb la Unió de Comerç de Vila-real (UCOVI) i l'Associació de Firers de Vila-real, servirà per a promoure el consum en el comerç local durant aquest primer mes de l'any, aprofitant les rebaixes, ja que totes les persones que efectuen les seues compres als establiments de la ciutat rebran tiquets amb descomptes per a poder pujar a les atraccions per un euro.

El regidor d'Economia, Xavier Ochando, ha anunciat que s'han repartit més de 4.000 tiquets als comerços perquè els regalen als seus clients per cada compra que realitzen. "És una forma de premiar la fidelitat d'aquelles persones, tant de Vila-real, com de fora, que opten pel comerç de la nostra ciutat", explica l'edil. Així mateix, la Regidoria de Serveis Socials ha reservat també tiquets gratuïts perquè les entitats socials els puguen distribuir entre les famílies més necessitades i que "cap xiquet es quede sense fira", segons indica l'edil de l'àrea, Álvaro Escorihuela.

"Igual que en altres ciutats espanyoles i europees s'instal·len fires d'hivern per a oferir un al·licient més a veïns i visitants enfront de l'oferta estival, a Vila-real volem que el bon clima generat en l'àmbit comercial durant la campanya de Nadal no decaiga i que els nostres veïns i visitants s'animen a comprar en el nostre comerç també en la temporada de rebaixes que acaba de començar amb grans descomptes", afirma Ochando. No obstant això, l'edil assegura que "la fira està oberta a tots els públics" i anima a tots els veïns a gaudir aquests dies de les diferents atraccions.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es