Inici

Exposicions, música, teatre per a tota la família i el festival Màgia x ací centren el Cultiva't del primer trimestre del 2018

tornar Imprimir

dijous, 11 de gener de 2018

Sala de premsa, Cultura

Exposicions, música, teatre per a tota la família i el festival Màgia x ací centren el Cultiva't del primer trimestre del 2018

La programació de la Regidoria de Cultura per al primer trimestre de l'any arriba carregada de novetats en àmbits com l'art, la música i el teatre, amb obres per a tota la família. Entre elles, destaca, en el mes de març, l'11a edició del Festival de Màgia de Vila-real Màgia x ací. 

En l'apartat de Museus, 2018 arranca amb les exposicions Norman Bethune. La huella solidaria, que es pot visitar a la Casa de Polo fins al 21 de gener, i Polièdrica. Poètiques convergents, que estarà al Convent fins al 25 de febrer. A la Casa de l'Oli, el primer trimestre se succeiran les mostres L'art de la labor de retalls, Expocol·lecció Manel Channel, les aquarel·les de Martínez Sabater i Les nostres orquídies, amb motiu de l'Any de les Orquídies. Les exposicions es completen a la Casa de Polo, amb la mostra de Joieria tradicional al Museu de Belles Arts de Castelló, del 15 de febrer al 15 d'abril.

En el terreny musical, en les pròximes setmanes s'espera l'actuació de Gimeno&Solsona 4 Hands piano duo, Frankonstin i Colobra o l'espectacle multidisciplinari Veu la Música, Sent el Color, de Somtresons+A, a Els XIII. Tornen també a la programació el Memorial Iván Melchor Algarra amb el VI Certamen Benèfic Sons i Estampes de la Passió de Jesús i el cicle de música emergent Auditiva. La programació musical es completa al març amb l'espectacle Músiques d'Amèrica, Mia - òpera en tres actes, el tradicional concert de primavera de la Unió Musical la Lira i les audicions acadèmiques dels alumnes del Conservatori Mestre Goterris. 

Quant a teatre, la programació arriba carregada d'espectacles per a tots els públics. Vives, per a alumnes d'institut, l'obra familiar Carinyo o Pels pèls, dins l'Abonament, són algunes de les propostes escèniques del 2018, entre moltes altres com Puro de Oliva, Crimen y telón o els espectacles per a escolars Metàl·lic. Les activitats de festes fundacionals, la primera Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE) o el festival Màgia x ací, del 23 al 25 de març, són altres de les possibilitats de Cultiva't. La programació cultural tancarà el trimestre amb la inauguració d'una nova edició de la Mostra d'Art i Creativitat TEST, al Convent, Espai d'art, del 10 de març al 29 d'abril.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Cultiva't, primer trimestre de 2018
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es