Inici

ARA Formació obri per primera vegada el programa de cursos a la participació directa dels usuaris a través d'una enquesta en línia

tornar Imprimir

diumenge, 11 de de març de 2018

Sala de premsa, Economia

ARA Formació obri per primera vegada el programa de cursos a la participació directa dels usuaris a través d'una enquesta en línia

La Regidoria d'Economia prepara la programació de cursos del pròxim semestre i, per primera vegada, comptarà amb la participació directa dels usuaris en la selecció de les accions formatives i el disseny del programa. L'Agència de Desenvolupament Local ha llançat aquesta setmana un procés participatiu en el qual, a través d'un senzill formulari en línia, els interessats a participar en els programes de formació per a l'ocupació i l'emprenedoria ARA Formació poden registrar les seues preferències. La formació definitiva incorporarà els cursos més demandats pels participants.

L'enquesta ofereix la possibilitat d'escollir entre més de seixanta cursos, organitzats en sis àrees: motivació i desenvolupament personal, ocupabilitat de la dona, competències professionals, màrqueting digital, emprenedoria i comerç. La cartera de formació parteix dels cursos que ofereixen els organismes amb els quals el consistori manté acords per a aquest tipus de programes, la Diputació Provincial i la Cambra de Comerç de Castelló. De tots ells, la programació del segon semestre de l'any d'ARA Formació oferirà aquells que compten amb una major preinscripció. 

"És la primera vegada que llancem una campanya d'aquest tipus, aprofitant les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies, per a incorporar a la programació formativa d'Economia un important component de participació que ajuste al màxim l'oferta a la demanda de cursos dels vila-realencs i vila-realenques", assenyala el regidor d'Economia, Xavier Ochando, qui recorda que, en edicions anteriors, la selecció de cursos s'ha fet pel personal tècnic de la Regidoria, a partir de l'anàlisi de les principals necessitats dels usuaris. "Amb l'enquesta en línia, fem un pas més enllà perquè siguen els mateixos participants els qui decidisquen quines accions formatives necessiten per a millorar la seua ocupabilitat, llançar un negoci o millorar la gestió del seu comerç, que és, en definitiva, el nostre principal objectiu: oferir les eines necessàries per a lluitar contra l'atur i afavorir l'ocupació, per compte propi o de tercers", incideix Ochando.

En anteriors edicions, la programació d'ARA Formació ha comptat amb una vintena de cursos, dels quals s'han beneficiat prop de 400 persones.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es