Inici

La VI edició de Malabara't arriba aquesta setmana al Termet amb una quinzena d'espectacles i tallers d'artistes de tot el món

tornar Imprimir

dimarts, 10 de de juliol de 2018

Sala de premsa, Cultura

Malabara't 2018

La VI edició de Malabara't arriba aquesta setmana al Termet amb una quinzena d'espectacles i tallers d'artistes de tot el món

La VI edició de la Trobada de Malabaristes de Vila-real, més coneguda com Malabara't, que es realitza amb caràcter biennal, torna aquest divendres, dissabte i diumenge a l'incomparable marc del Termet de la Mare de Déu de Gràcia amb una agenda repleta d'activitats per a tots els públics, on companyies i artistes arribats de tot el món oferiran diferents espectacles i tallers per a tots els públics.

"És un dels plats forts de l'estiu, que ofereix una gran varietat d'activitats gratuïtes, per a grans i menuts, on la il·lusió i la fantasia s'apropiaran del nostre espai més emblemàtic", explica el regidor de Cultura, Eduardo Pérez.

La mostra començarà el divendres 13, a les 18.00 hores, amb la recepció dels participants i inscripcions, ja que tal com assegura la directora artística del festival Marta Martín, manté el format de festival i trobada, per la qual cosa hi haurà activitats a les quals podran sumar-se els qui s'hagen inscrit prèviament, així com el públic. A l'esdeveniment inaugural se sumen algunes actuacions com les que inclourà el Cabaret Malabara't, a les 22.30 hores.

El dissabte hi haurà activitats durant tot el dia. "Als tallers de circ i màgia que tindrem durant el matí, a les 18.00 hores se sumaran espectacles de reconeguts artistes i agrupacions, sense oblidar la Gran Gala Malabara't, a les 22.30 hores, entre altres esdeveniments", indica Martín. El diumenge començarà amb les Olimpíades Malabara't, a les 12.00 hores i a les 16.00 hores es tancarà el festival.

"Des de l'organització hem posat tota la nostra il·lusió i passió perquè els qui ens visiten gaudisquen de música, olimpíades, malabars, tallers i tot tipus d'esdeveniments amb artistes de tot el món, però també del territori nacional", assegura.

Per la seua banda, Pérez convida a tots els veïns i aficionats de la comarca a "gaudir del nostre Termet, un paratge únic, i de la cultura i l'oci d'aquest festival, que cada vegada que es realitza es converteix en tot un referent de l'època estival".

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es