Inici

Benlloch trasllada a la nova subdelegada del Govern la urgència d'una nova comissaria "en condicions" per a Vila-real

tornar Imprimir

dimarts, 7 d'agost de 2018

Sala de premsa, Seguretat ciutadana, Ajuntament

Benlloch es reuneix amb la subdelegada del Govern, Soledad Ten

Benlloch trasllada a la nova subdelegada del Govern la urgència d'una nova comissaria "en condicions" per a Vila-real

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, s'ha reunit aquest matí amb la nova subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, en una primera presa de contacte oficial per a traslladar-li les principals necessitats de la ciutat. Entre aquestes, la urgència de traslladar els agents del Cos Nacional de Policia a una comissaria "en condicions". Benlloch ha acompanyat Ten i el comissari en cap provincial d'operacions, Emilio Romero, en una visita a les dependències de la Policia Nacional, perquè la responsable del Govern a la província conega de primera mà la situació. 

"Després d'anys d'abandó per part del Partit Popular, són molts els deures pendents del Govern amb la nostra ciutat i, entre aquests, l'estat de la comissaria és una de les principals prioritats. Hem oferit sempre tota la nostra col·laboració per a trobar una solució definitiva a una situació que no pot perllongar-se durant més temps, fins i tot posant a la disposició del Ministeri el sòl o altres edificis per al seu trasllat. Fins ara, tot ha sigut en va. El canvi en l'executiu central i la resposta que hem rebut de la subdelegada, que ha acudit a la crida i fins i tot ha visitat en primera persona les instal·lacions, és un símptoma que les coses estan canviant", valora Benlloch, que ha volgut agrair l'actitud de Ten. La representant de l'executiu a Castelló, per la seua banda, ha reafirmat el seu compromís per començar a treballar en la recerca de solucions a aquest i altres assumptes pendents a Vila-real. "Prenem bona nota de les necessitats i ens posarem a treballar immediatament per a portar als ministeris corresponents unes demandes que, com hem pogut comprovar, requereixen una resposta per part de l'Administració. En l'agenda del canvi del Govern de Pedro Sánchez, el municipalisme, escoltar i atendre les necessitats de les administracions més properes a la ciutadania, és també una prioritat", afirma Ten. 

A més de la millora de les condicions de treball i seguretat dels agents de la Policia Nacional a Vila-real, en la trobada, Benlloch i Ten han pogut abordar també altres reivindicacions municipals, com l'eliminació de la passarel·la elevada de l'estació de trens i la construcció d'un pas subterrani més accessible i segur, per a dignificar l'accés ferroviari a la ciutat i garantir l'accessibilitat del servei a totes les persones. La millora de la seguretat en la rotonda d'accés nord a la ciutat per la N-340, la liberalització de l'AP-7 o la reversió de la titularitat de l'Hostal del Rei per a la seua incorporació al patrimoni municipal són uns altres dels assumptes abordats en la reunió. 

"Sabem que són moltes les necessitats i pocs els recursos i som conscients de la complicadíssima situació que ha heretat el nou Govern. Malgrat tot, no podem deixar d'exigir qüestions que són justes per als vila-realencs. Per açò, vull agrair especialment l'actitud de la subdelegada i la seua predisposició a treballar junts per a assolir com més prompte millor les respostes que mereix Vila-real", conclou.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es