Inici

El mercat ambulant de Vila-real obri en festiu i instal·larà per primera vegada mig centenar de parades el 15 d'agost

tornar Imprimir

dimecres, 8 d'agost de 2018

Sala de premsa, Economia

Mercat ambulant_3

El mercat ambulant de Vila-real obri en festiu i instal·larà per primera vegada mig centenar de parades el 15 d'agost

El mercat ambulant de Vila-real instal·larà les parades dimecres que ve 15 d'agost, festa de l'Assumpció, en una nova iniciativa de la Regidoria d'Economia per seguir promovent el comerç de proximitat i l'adaptació als nous temps del sector comercial local. Serà la primera vegada que el mercat ambulant òbriga en festiu. 

"Els temps canvien i cada vegada és més necessari oferir al consumidor facilitats per a realitzar les compres. Per açò, impulsem un web del Mercat Central que es presentarà en breu i, en el cas del mercat ambulant, promovem les vendes amb l'obertura en aquest festiu d'agost, cosa que no s'havia fet mai i que demostra que el comerç local està fort i amb moltes ganes i idees per a seguir creixent", valora el regidor d'Economia, Xavier Ochando. "Els mercats i el comerç de Vila-real, amb la targeta de fidelització d'Ucovi o la Vilatenda, entre moltes altres iniciatives, són un exemple de com el comerç de proximitat pot adaptar-se i ha d'adaptar-se als nous temps i a les noves necessitats que presenta el consumidor", agrega. 

Més de 40 parades del mercat ambulant s'han sumat a la iniciativa i s'instal·laran el pròxim 15 d'agost en el seu horari i ubicacions habituals. "Des que, en la passada legislatura, vam recuperar la celebració del mercat al centre de la ciutat, no hem parat d'impulsar mesures per a enfortir el mercat ambulant i convertir-lo en el que hui és: un referent en aquest tipus de mercats ambulants a la província", conclou.

Galeria multimèdia

Imatges

Mercat ambulant Mercat ambulant_1 Mercat ambulant_2
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es