Inici -> Vila-real

Educació millora la seguretat i accessibilitat del col·legi Angelina Abad amb l'obertura d'una nova porta lateral

tornar Imprimir

dilluns, 24 de setembre de 2018

Sala de premsa, Educació

Visita a la nova porta lateral del CEIP Angelina Abad

Educació millora la seguretat i accessibilitat del col·legi Angelina Abad amb l'obertura d'una nova porta lateral

El CEIP Angelina Abad de Vila-real compta ja amb una nova porta lateral que se suma a l'accés per al personal de l'avinguda de Michalovce i a l'accés principal de l'avinguda de Francesc Tàrrega. D'aquesta manera, el col·legi guanya en accessibilitat i seguretat, tant per a alumnes com per als pares i mares i acompanyants que cada dia acudeixen al centre educatiu. 

La Regidoria d'Educació ha sigut l'encarregada d'impulsar aquesta intervenció, atenent a les peticions dels pares i mares que porten els seus fills al col·legi. L'objectiu, tal com explica el regidor de l'àrea, Eduardo Pérez, "no només és donar resposta als suggeriments d'aquells que utilitzen diàriament aquest espai, sinó guanyar en accessibilitat i seguretat a l'entorn".

Amb aquest objectiu, a la porta per la qual fins ara entraven els alumnes, situada a l'avinguda de Francesc Tàrrega, se suma ara una altra que dona directament al jardí de la Maiorasga. Així, explica el regidor, "s'ofereix una alternativa a aquells alumnes que viuen al costat oposat del centre, que no han de donar la volta a tota l'illa per a entrar i que, a més, poden eixir amb total tranquil·litat, ja que en cap moment corren cap risc, ja que ixen directament al parc". "D'aquesta manera, en guanyar una altra porta, els alumnes entren i ixen més distribuïts, la qual cosa permet facilitar l'accés i eixida i també millora la situació davant una possible evacuació", agrega.

D'altra banda, la coordinadora general d'Alcaldia, Silvia Gómez, que ha acudit juntament amb Pérez a conéixer el resultat d'aquesta intervenció, indica que, tot i que el centre és completament accessible, amb aquesta nova porta se segueix millorant en aquest aspecte. "No és la primera vegada que aquest equip de govern es preocupa per oferir alternatives i cercar l'obertura d'accessos directes a zones per als vianants als col·legis de la ciutat", recorda.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es