Inici

Les Jornades Gastronòmiques escalfen els fogons de la novena edició i obrin el període d'inscripció per als restauradors

tornar Imprimir

diumenge, 7 d'octubre de 2018

Sala de premsa, Economia

Reunió de les IX Jornades Gastronòmiques

Les Jornades Gastronòmiques escalfen els fogons de la novena edició i obrin el període d'inscripció per als restauradors

Les Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real… Olla de la Plana es troben ja en ple procés de preparatius de la novena edició, que es desenvoluparà durant tot el mes de novembre als restaurants de la ciutat. Aquesta setmana s'ha reunit el comité organitzador, compost per representants de l'Ajuntament i de l'Associació Gastronòmica de Vila-real, per a donar el tret d'eixida d'aquesta nova edició de les Jornades, en les quals la tradicional olla de la Plana és la protagonista. 

"Es tracta d'un esdeveniment que en els últims anys ha tingut una gran acollida, tant en participació per part dels negocis hostalers, com per part dels comensals que han volgut degustar la variada i deliciosa oferta gastronòmica local", assegura el regidor d'Economia, Xavier Ochando. L'objectiu, tal com assenyala l'edil, és "incentivar, fomentar i promocionar la restauració i la gastronomia de Vila-real, donant el valor que els correspon als productes i plats tradicionals de la terra". "Aquesta combinació d'ingredients fa de les Jornades Gastronòmiques un dels plats forts de la tardor a Vila-real, tenint en compte que atrau cada any més d'un 25% de públic de fora", agrega.

Les Jornades tornaran a comptar en aquesta edició amb el concurs Olla de la Plana, que serà avaluat pel jurat professional, i la degustació popular de l'olleta, que sempre congrega un bon nombre de veïns a l'entorn de la plaça de la Vila. Els restaurants interessats poden presentar la sol·licitud abans del 15 d'octubre a l'Agència de Desenvolupament Local (avinguda de la Murà, 28-1r) o a través de l'adreça electrònica fomenteconomic@vila-real.es. Tota la informació està disponible en el blog de les Jornades Gastronòmiques i en el Portal del comerciant de Vila-real.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es