Inici

Caixa Rural Vila-real presenta el seu calendari solidari a benefici de XICAES

tornar Imprimir

divendres, 23 de novembre de 2018

Sala de premsa, Ajuntament

Caixa Rural Vila-real presenta el Calendari Solidari 2019 _1

Caixa Rural Vila-real presenta el seu calendari solidari a benefici de XICAES

El president de Caixa Rural Vila-real i de la seua Fundació, Enric Portalés, ha presentat, juntament amb l'alcalde de la ciutat, José Benlloch, el calendari solidari 2019, que enguany destina els seus beneficis a XICAES, un projecte creat per la Fundació que aposta pel treball i inclusió dels xiquets amb capacitats diferents.

En aquesta edició, el calendari ret homenatge a totes aquelles associacions locals que han acompanyat l'entitat durant els seus 100 anys d'existència. "Es tracta d'un reconeixement a tots els col·lectius ciutadans, entitats i organismes que han donat vitalitat a la societat de Vila-real", assenyala Portalés.

L'alcalde de Vila-real, per la seua banda, destaca que la ciutat "ha de sentir-se orgullosa que una entitat com aquesta arribe a cent anys, amb tot el suport i progrés econòmic que ha aportat". "Però no solament hem de tenir en compte el seu aspecte dinamitzador de la nostra economia, sinó també el seu vessant social, cultural i, en els últims anys, també integrador amb projectes com XICAES, que és ja un referent en el nostre entorn pel seu caràcter innovador", agrega.

A més del calendari solidari, Caixa Rural Vila-real i la Cooperativa Catòlica Agrària preparen un complet programa d'actes amb motiu del centenari, que ha detallat el president de la Cooperativa, Juan José Ortells. La celebració començarà el 30 de gener, data en la qual es va constituir la Cooperativa, amb la inauguració de la reforma del Centre Social de la Fundació Caixa Rural. Seguidament, s'atorgaran distincions a persones que han sigut part important de la història de l'entitat durant els seus cent anys. Per a concloure l'acte, el Cor Ciutat de Vila-real estrenarà l'himne de l'entitat, compost pel compositor Rafael Beltrán i l'historiador Jacinto Heredia.

La celebració continuarà diumenge 3 de febrer amb una eucaristia oficiada pel bisbe de la diòcesi Sogorb-Castelló, Casimiro López, acompanyada pel Cor Ciutat de Vila-real, que interpretarà la Missa del Llaurador. En finalitzar, la Unió Musical La Lira oferirà un concert en la sala d'actes del Centre Social de la Fundació Caixa Rural. Durant tot l'any, s'ha programat un calendari d'activitats que inclou exposicions, conferències, activitats infantils, concursos, actes esportius, etc.

A més del calendari, s'ha presentat també el logotip commemoratiu del centenari, que integra els logos de Caixa Rural Vila-real, de la Cooperativa Catòlica Agrària i de la Fundació de l'entitat. En el mateix acte, s'ha donat a conéixer la campanya de lots nadalencs, que es lliuraran a partir de dilluns 26 de novembre als pensionistes de l'entitat, juntament amb el calendari solidari.

Galeria multimèdia

Imatges

Caixa Rural Vila-real presenta el Calendari Solidari 2019
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es