Inici

Els Premis Globalis 2018 repartiran 2.500 euros entre diverses empreses innovadores

tornar Imprimir

divendres, 23 de novembre de 2018

Sala de premsa, Innovació

Els Premis Globalis 2018 repartiran 2.500 euros entre diverses empreses innovadores

El Jurat encarregat de fallar els guardons que cada any lliura la Fundació Globalis, amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real, atorgarà un primer premi valorat en 1.500 euros, i dos accésits de 500 euros, a més d'altres dos reconeixements com són el Premi Trajectòria i el Premi Innpulso.

Els candidats que vulguen participar en aquesta edició tindran fins al 25 de novembre per a emplenar i enviar per correu el formulari de la seua candidatura, que podran trobar en la pàgina web de la Fundació Globalis. Poden participar en els premis pimes, cooperatives, empresaris individuals, comerços i establiments hostalers, independentement de la seua forma jurídica, que hagen iniciat la seua activitat després de l'any 2012, i que tinguen un caràcter innovador, entenent-se innovació en sentit ampli: producte, processos, model de negoci, comercialització…

La Fundació Globalis concedirà també el guardó Vila-real Innpulso, que s'atorga com a reconeixement per a l'empresa que representarà a la ciutat de Vila-real en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa Nacional de Ciutats de la Ciència i la Innovació a la qual pertany l'Ajuntament de Vila-real. També s'atorgarà el Premi Trajectòria a l'empresa o empresari que haja destacat per la seua trajectòria, bon fer i creixement.

Aquesta cinquena edició dels Premis Globalis compta amb la col·laboració de Vidres, Multiópticas, Fundació José Soriano, Esmalglass-Ítaca i Elite Cementos.

Galeria multimèdia

Imatges

Premis Globalis 2017_7
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es