Inici

El Fons Valencià per la Solidaritat imparteix a Vila-real un curs sobre desenvolupament sostenible en el marc d'In/Sostenible

tornar Imprimir

dimarts, 27 de de novembre de 2018

Cooperació, Solidaritat i Integració, Sala de premsa

El Fons Valencià per la Solidaritat imparteix a Vila-real un curs sobre desenvolupament sostenible en el marc d'In/Sostenible

El proper dijous 29 de novembre, el Fons Valencià impartirà a Vila-real el tercer dels cursos formatius programats enguany amb els quals es pretén aplicar els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) als municipis i valorar la importància dels municipis i la ciutadania per tal de complir l'Agenda 2030 de les Nacions Unides. 

En aquest acte, participarà per part de la Direcció General de Cooperació i Solidaritat, el cap del Servei d'Anàlisi, Estudis, Promoció i Seguiment de la Generalitat Valenciana, Roger Navarro Domenichelli, i el director de l'Oficina d'Alt Comissionat per a l'Agenda 2030 del Govern d'Espanya, Federico Buyolo. A més, les ponències es completaran amb l'experiència pràctica de l'Ajuntament de Mislata i d'Elx. També hi assistiran membres de la Junta Executiva i equip tècnic del Fons i representants dels municipis participants, com el regidor de Cooperació i Integració i representant de Vila-real en el Fons, Álvaro Escorihuela. 

La metodologia d'aquest curs està orientada a la participació i, per tant, a la creació d'un espai de debat, de reflexió i d'intercanvi d'idees i d'opinions que es tracataran en base a un quadern de treball elaborat pels tècnics del Fons. "És una iniciativa molt interessant, que torna a col·locar Vila-real al lloc de referència en matèria de cooperació de la província", assenyala el regidor de l'àrea. 

Galeria multimèdia

Imatges

Curs del Fons Valencià per la Solidaritat
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es