Inici

La tradicional encesa dona pas a una programació especial per a apropar l'esperit nadalenc als carrers de Vila-real

tornar Imprimir

dijous, 29 de novembre de 2018

Sala de premsa, Economia

La tradicional encesa dona pas a una programació especial per a apropar l'esperit nadalenc als carrers de Vila-real

Vila-real donarà la benvinguda a l'època nadalenca aquest divendres amb la tradicional encesa de la il·luminació. Un any més, la ciutat comptarà amb llums tipus led, de baix consum, per a la instal·lació de les quals col·laboren les regidories d'Economia, Serveis Públics i l'empresa local Warvill, especialista en il·luminació nadalenca que cada any renova i modernitza part de les garlandes.

La companyia Scura Splats serà l'encarregada de donar el tret d'eixida a més d'un mes d'activitats que formen part d'una programació especial organitzada per la Regidoria d'Economia, amb la representació de l'obra La Fàbrica de la Llum, que donarà pas a la il·luminació de la plaça Major i la façana del consistori i també dels carrers de vianants de la zona centre, a les quals se sumaran avingudes com el Cedre, Riu Ebre, la Murà, Pius XII, Josep Ramon Batalla i els carrers del Calvari, Sant Pasqual i Raval, Ermita i Hospital, entre d'altres. El regidor d'Economia, Xavier Ochando, destaca el principal objectiu d'aquesta campanya, que és "convertir la ciutat en un centre comercial obert i que siga una parada obligatòria per a veïns i visitants amb propostes per a tots".

Per a fer més suportable l'espera prèvia a l'espectacle de llums, al voltant de les 19.00 hores tindrà lloc la representació teatral La Fàbrica de Llum, en la qual Scura Splats donarà vida a un grup de treballadors de la fàbrica de llum de Nadal, que recorreran els carrers anunciant la posada en marxa de la fàbrica per a arrancar les festes de Vila-real a la plaça Major. Les paraules de bondat i solidaritat arrancaran la maquinària, però no totes les paraules faran que la fàbrica funcione correctament, de manera que caldrà desplaçar-se fins a l'arc de Sant Martí per trobar la paraula que ho arregla tot. "Una activitat d'animació que farà gaudir pares, mares i nens", indica Ochando.

Dins de la programació nadalenca també s'inclouen les activitats que s'organitzen al Mercat Central, com els show cooking, activitats infantils de la mà d'Artland tots els dissabtes o un taller de cuina de Nadal. El Mercat serà també punt de recollida solidària de joguines que seran donades a Cáritas per fer arribar també la il·lusió als xiquets amb menys recursos.

Un mes més, la Cita Urbana Musical i Solidària se sumarà a les propostes d'oci alternatiu i animació musical amb concerts de xicotet format als voltants dels locals de restauració de Vila-real, tant els caps de setmana com els festius.

D'aquesta manera, Alhaire actuarà aquest dissabte 1 al carrer de Pere Gil, a les 19.30 hores; el dia 7 serà el torn de Jueria, al carrer de l'Ermita; el divendres 14 serà el concert de Sweet November a la plaça Major, i el 21 arribarà Escandril al carrer de Colom, tots a la mateixa hora. Dimarts 25, el carrer del Pare Molina acollirà un nou concert a les 18.00 hores i el 28 les actuacions tornaran a traslladar-se al carrer de Pere Gil, amb Let it be a les 19.30 hores. Serà un cap de setmana intens, ja que dissabte 29, el carrer de Colom serà escenari de l'espectacle de Plum, a la mateixa hora i el 30, al carrer de Joan Baptista Llorens, 117, a les 12.00 hores, actuarà Carlitos Miñarro.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es