Inici

Vila-real presenta les bases de la Gala de l'Esport i preveu iniciar la recepciˇ de candidatures a partir del 2 de gener

tornar Imprimir

dimarts, 25 de de desembre de 2018

Sala de premsa, Esports

Vila-real presenta les bases de la Gala de l'Esport i preveu iniciar la recepciˇ de candidatures a partir del 2 de gener

El Servei Municipal d'Esports (SME) acaba de publicar les bases de la pr˛xima Gala de l'Esport que se celebrarÓ el 28 de febrer i per a la qual es podran comenšar a presentar propostes a partir del 2 de gener.

El regidor d'Esports, Javier Serralvo, recorda que la gala, que es va recuperar al comenšament de 2018, compta amb un format diferent del d'edicions anteriors, i entregarÓ guardons a esportistes, equips, gestors o directius i entrenadors en actiu que durant l'any previ hagen destacat per alguna particularitat. "L'anterior format premiava tanta gent que al final s'acaben devaluant els reconeixements", afirma i assenyala que "el pr˛xim 28 de febrer es premiaran totes aquelles persones que hagen destacat al llarg d'aquest 2018".

AixÝ, les bases estableixen que hi haurÓ premis per a la millor esportista femenina, el millor esportista masculÝ, el millor equip femenÝ, el millor equip masculÝ, la millor esportista adaptada femenina i el millor en versiˇ masculina, la o el millor gestor o directiu i el millor entrenador o entrenadora. En el cas de gestors o entrenadors se'n premiarÓ la traject˛ria, i per als clubs es valoraran les tasques de promociˇ que hagen realitzat, aixÝ com l'obtenciˇ de classificacions o marques d'especial rellevÓncia. Per a les empreses colĚlaboradores es tindrÓ en compte el seu paper a l'hora de promocionar, fomentar o ajudar en diferents activitats esportives de la ciutat.

Per a triar els millors, els membres del Consell de l'Esport, que exerciran com a jurat, seleccionaran les propostes, que podrÓ realitzar qualsevol veÝ o ve´na a tÝtol individual dins del termini establit, en aquesta ocasiˇ del 2 al 31 de gener de 2019 a travÚs d'instÓncia general al Registre General de l'Ajuntament de Vila-real, a la qual caldrÓ adjuntar el currÝculum de la candidatura. "El Consell Local de l'Esport es tornarÓ a reunir per a estudiar totes les propostes de candidatures i triarÓ els premiats per votaciˇ directa, amb un vot per membre i premi", afirma Serralvo, que aclareix que en cas d'empat hi haurÓ una segona votaciˇ per a desempatar.

Les bases recullen que si hi ha una ren˙ncia, el premi s'atorgarÓ al segŘent de la llista i tambÚ es podran declarar deserts alguns dels premis per no reunir les candidatures els mŔrits suficients per a obtenir el reconeixement, que consistirÓ en el lliurament del trofeu acreditatiu corresponent i s'atorgarÓ amb carÓcter honorÝfic.

"La Gala de l'Esport tindrÓ lloc el dijous 28 de febrer de 2019, a les 20.30 hores, a l'Auditori Municipal M˙sic Rafael Beltrßn Moner", indica Serralvo, que anima els ve´ns a fer les seues propostes perquŔ la Gala de l'Esport "siga un Ŕxit".

Destaquem
App Banner Sala de prensa B˙stia CiutadÓ Venta d'entrades AccÚs a la seu electr˛nica interior Banner Cita Previa
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es