Inici -> └rees -> Policia Local -> TESTRA

TESTRA

La Policia Local notificarÓ en una pÓgina d'Internet les sancions de trÓnsit que no es poden comunicar als domicilis de les persones afectades.

El nou sistema, que compleix el que disposa la Llei de trÓnsit i depÚn de la Direcciˇ General de TrÓnsit, es denomina TESTRA i substitueix la publicaciˇ de les dades en el BOP i als taulers d'edictes municipals.

La caracterÝstica mÚs innovadora i mÚs eficaš Ús la centralitzaciˇ d'aquesta informaciˇ, que ara permetrÓ en temps real un coneixement de totes les notificacions en els procediments sancionadors, qualssevol que siguen el lloc i l'administraciˇ amb competŔncia per a sancionar.

Aquest sistema no altera el procÚs de tramitaciˇ de les den˙ncies de trÓnsit en cap aspecte, i sols substitueix el trÓmit de la publicaciˇ en el BOP i en els taulers municipals per la difusiˇ d'aquesta pÓgina electr˛nica, que passa a ser l'˙nic mitjÓ oficial.

El TESTRA (Tauler Edictal de Sancions de TrÓnsit) Ús un servei gratu´t al qual pot accedir-se sense necessitat d'utilitzar mecanismes d'identificaciˇ i autentificaciˇ, des de qualsevol ordinador amb connexiˇ a Internet.

Si una persona considera que pot estar incursa en un procediment sancionador de trÓnsit, o i tÚ constÓncia que tÚ pendent una den˙ncia (totes les comunicacions de sancions de trÓnsit que no han sigut notificades en l'acte per l'agent, es realitzen inicialment per correu certificat, tot i que n'hi ha un 33% que tenen problemes per a la localitzaciˇ del domicili o per a la recepciˇ del certificat), pot consultar aquesta nova eina.

Enllaš: AccÚs a TESTRA (DGT)

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032 · Correu electrònic: atencio@vila-real.es