Gastronomia

L'arròs és l'ingredient principal de la cuina vila-realenca

Els restaurants de Vila-real són el millor aparador de la seua rica i variada gastronomia, basada en saboroses hortalisses, peixos, carns i, per descomptat, l'arròs, preparat de tantes maneres com dies té l'any: al forn, caldós, empedrat, a banda o en paella. 

El conill amb caragols o la típica xulla, que es cuina tradicionalment en les nits de dilluns de les festes patronals, són altres dels plats de la gastronomia local, regada amb els excel·lents vins de la província o l'exquisida cervesa amb pell de taronja, nascuda a Vila-real. Per a postres, no falten en les pastisseries locals dolços com la típica pilota de frare o el Pasqualet.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es