imatge àrea projectes europeus

Àrea de Projectes Europeus

L'àrea de Projectes Europeus té caràcter multidisciplinari on es desenvolupen diferents projectes vinculats a l'Agenda Urbana de Vila-real.

La missió principal d'aquest Servei, consisteix en la gestió de fons europeus. L'arribada d'aquests fons des d'Europa representa un impuls significatiu per dur a terme iniciatives que millorin la ciutat, centrant-se en àrees clau com ara la transformació digital, la transició verda, la cohesió, la igualtat i la innovació. L'Ajuntament de Vila-real treballa alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, col·labora amb diverses administracions, entitats i amb la ciutadania per facilitar la captació i gestió de fons europeus, aprofitant les oportunitats per impulsar Vila-real al segle XXI.

Són tasques de l'àrea: identificació de projectes segons necessitats i oportunitats, planificació i transformació d'idees en propostes de projectes de la Unió Europea, gestió de sol·licituds i tramitació de projectes aprovats, identificació de convocatòries, formulació de propostes tècniques, gestió i justificació de projectes, explotació de projectes, seguiment i revisió, difusió i comunicació i avaluació.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es