Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Benlloch destaca l'exemple de superació i la implicació amb la ciutat de l'empresa Dolores Cortés

tornar Imprimir

dimarts, 14 de setembre de 2021

Ajuntament, Sala de premsa

Visita a l'empresa Dolores Cortés_10

Benlloch destaca l'exemple de superació i la implicació amb la ciutat de l'empresa Dolores Cortés

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch; el conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, i la directora general d'Internacionalització, la vila-realenca Maria Dolores Parra, han visitat aquest matí les instal·lacions de l'empresa Dolores Cortés a la ciutat, per a conéixer l'evolució de la companyia després de la crisi de la covid-19 i posar de manifest el valor de les empreses de la província per a la recuperació econòmica.

"Dolores Cortés és un exemple clar de superació, d'una dona valenta que en els anys cinquanta va ser capaç de trencar tots els motles, però no per al seu benefici sinó per a una funció social: crear economia. En un moment en el qual hem viscut una situació de molta tristesa i encara es percep incertesa al carrer, que una empresa com aquesta haja sigut capaç de no acomiadar ningú, de tenir quasi 80 dones treballant, sense oblidar l'ajuda que ens van prestar en els moments més difícils de la pandèmia, amb la confecció de 20.000 màscares i col·laborant amb la nostra xarxa de propietàries", assenyala Benlloch, que ha destacat la implicació de l'empresa amb la ciutat. "El principal missatge que ens deixa Dolores Cortés és que es poden superar les dificultats, es pot innovar i es pot vendre al món des de Vila-real", agrega.

Per part seua, la gerent de l'empresa, Dolores Font Cortés, ha agraït al conseller i a l'alcalde la visita. "Aquesta és una empresa familiar. Tenim molt clar que l'empresa és un negoci, però creiem molt en la funció social de l'empresa i el més important és crear ocupació. Perquè tot això redunda en benefici de l'empresa i l'empresa som tots", argumenta.

"Visitar aquest taller i veure el dinamisme que té és un orgull per a tot el territori valencià", destaca el conseller, que apunta també la importància de Dolores Cortés per a posar en relleu l'emprenedoria femenina. "Tant Dolores Font com sa mare han demostrat eixa capacitat de lluitar en un món on calia trencar l'statu quo i són un exemple", agrega. També Parra ha volgut destacar la importància de la diversificació empresarial per a l'economia. "La Generalitat, a través de l'Institut Valencià de la Competitivitat, estem a la disposició de les empreses per a sumar i ajudar-los a continuar posicionant-se i venent al mercat exterior", conclou la directora general d'Internacionalització.

Galeria multimèdia

Imatges

Visita a l'empresa Dolores Cortés_8 Visita a l'empresa Dolores Cortés_9 Visita a l'empresa Dolores Cortés_7
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es