Inici -> Àrees -> Festes -> Notícies de festes

L'Autobús de la Festa connecta veïns i visitants amb el Recinte de la Marxa gratis durant totes les festes

tornar Imprimir

dijous, 12 de maig de 2016

Junta de Festes, Festes, Sala de premsa

Autobús de la Festa SP2016_1

L'Autobús de la Festa connecta veïns i visitants amb el Recinte de la Marxa gratis durant totes les festes

L'Autobús de la Festa comença a rodar per a connectar veïns i visitants amb el Recinte de la Marxa fins a l'últim dia dels festejos en honor a Sant Pasqual, el diumenge 22, de forma totalment gratuïta. El servei especial compta amb un ampli horari nocturn que abasta des de les 21.00 fins a les 3.00 hores, excepte els dos divendres i dissabtes i el dilluns de la xulla, quan s'ampliarà fins a les 8.00 del matí. 

L'autobús té parada en l'encreuament de l'avinguda d'Itàlia amb el carrer de Sagunt, així com en la bàscula, també davant de Carmelites, en el carrer Riu Segura (darrere del pavelló Sebastián Mora), l'avinguda de Riu Ebre, l'avinguda de la Murà (davant d'Els Lluïsos) i Pius XII (enfront del jardí de les dominiques), fins a arribar al Recinte de la Marxa. 

El regidor de Festes, Javier Serralvo, ha animat tots els veïns a fer ús d'aquest servei, ja que "el nostre objectiu és que tothom puga gaudir al màxim de les festes, però sempre amb seguretat". "Aquests dies cal deixar el cotxe aparcat i eixir a passar-ho bé, sense preocupacions i per a açò s'ha posat en marxa, una vegada més, aquest autobús, que a més de ser gratuït compta amb un horari molt extens i amb un recorregut complet que uneix pràcticament tots els punts de la ciutat", conclou.

Galeria multimèdia

Imatges

Autobús de la Festa SP2016
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es