Inici -> Àrees -> Policia Local -> Formació

Tràfic il·lícit de vehicles

Dies: 2 i 3 de desembre de 2014

Horari: 9 a 14 hores

Objectius:

Abordar els aspectes més importants sobre les dinàmiques seguides actualment en el tràfic de vehicles robats, aprofundint en les noves tècniques per al robatori, tràfic i falsificació dels elements identificatius dels vehicles.

Contingut: 

Què s'entén per tràfic il·lícit de vehicles? Normes internacionals que ho regulen. Organismes nacionals i internacionals encarregats de la seua vigilància i control. Normes ISO 3979, ISO 3833 i ISO 4030 figures delictives que defineixen, substancien i castiguen les activitats il·lícites relacionades amb el vehicle. Ubicació del VIN en totes les marques i models comercialitzats a Espanya. Elements auxiliars d'identificació. Tipus de falsificacions i com es poden detectar. Modus operandi o actuació de grups organitzats en el nostre país. 

Ponents:

  • Samuel Gómez Pérez, assessor operatiu Centro Zaragoza, inspector en cap del Cos Nacional de Policia (jubilat), va exercir la seua professió en la secció de Tràfic Il·lícit de Vehicles durant 33 anys, en un principi com a cap de grup i posteriorment com a cap de secció d'aquesta, té al seu càrrec 3 grups operatius.
  • Jacinto Recuero Gómez-Recuero, assessor operatiu Centro Zaragoza, inspector en cap del Cos Nacional de Policia (2a activitat), entre les seues funcions professionals va exercir durant 5 anys la prefectura de cap de grup operatiu en la secció de Tràfic Il·lícit de Vehicles depenent de la Comissaria General de la Policia Judicial.

Dia 1: 9.00-14.00 h Normes ISO, explicació VIN i ubicació elements auxiliars d'identificació i números secrets.

Dia 2: 9.00-14.00 h Continuació ubicació resta de marques. Figures delictives tiv. Actuació grups organitzats. Tipus de falsificacions i la seua detecció.

Inscripcions al curs

Lloc: Sala de Formació Jefatura Policia Local, situada en C/Josep Ramon Batalla, 62

Durada del 17 d'octubre de 2014 fins al 31 de desembre de 2014.
Horari: de 09:00 a 14:00

Preu: Gratuït

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es