Inici -> Àrees -> Policia Local -> Formació

La comunicació no verbal científica específica per a la Policia Local.COMPLET

Impateixen: Javier Torregrosa i Nacho Cobaleda, són sinergòlegs, experts en comunicació i també en comunicació no verbal científica, microexpressions i neurociència. A més són conferenciants, formadors internacionals en diverses universitats i escoles de negocis i col·laboradors en diversos mitjans de comunicació i facilitadors en les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat.

Nota: La comunicació no verbal científica ens aporta una útil, pràctica i potent informació sobre la persona o persones que tenim davant de nosaltres, la qual cosa ens permet afrontar amb la màxima informació qualsevol presa de decisions que haja de dur a terme un policia local en el seu treball diari.

Qualsevol policia local es pot beneficiar d'aquesta, independentment del tipus de labor professional que realitze, ja que li permetrà estar en aquestes relacions en una situació de major confiança i a més també de superioritat sobre les situacions amb el seu interlocutor, en tenir informació privilegiada sobre el mateix.

COMPLET

Lloc: Sala de formació, Prefectura de la Policia Local, c/ Josep Ramon Batalla, 62

Durada dilluns, 5 d'octubre de 2015.
Horari: de 16:30 a 20:30

Preu: Gratuït

Descàrrega d’arxius

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es